marta masz zamiar odpuscic tej hv??? oszustka i jedza!!!!!!! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrjesli chodzi o ubranko do chrztu... nie w moim stylu... hihi to znaczy ja jakas dziwna moze jestem... ale ubieram malego normalnie hehe aczkolwiek elegancko i ladnie..
ale oczywiscie ladne sa te ktore pokazalas... hmmm a ktore wybrac?? sama nie wiem..
wg mnie ortalionik odpada.. jakos tak jak napisala emilka malo reprezentacyjny,
ale dwa sa ok.. a ktore wybierzesz zalezy od ciebie
franko bedzie wygladal pieknie hehe maly elegancik-anioleczek
j
asnie pani to napewno zabki
czytalam ze w tym okresie dzieci odrzucaja nawet piers...
takze zagladaj lunecie do paszczy hihi
maggie dobrze ze juz lepiej z antosiem... teraz taki okres .. wszedzie sie slyszy prychajace i smarkajace dzieciaczki i nie tylko..
fela a jak kondziu> pisalas ze ma katarek.
powiem ci ze dzisiejszej nocy tez cos leos mial mokro w nosku.. i sicgalam mu w ciagu dnia tez kilka razy frida. ale ogolnie jest ok.. nie wiem czy to katarek.. ale wyraznie jest tego wiecej hihi poza tym oskar i sonia kaszla.. takze moze w niedziele u nas te wirusy poszalaly.. i kazdy cos zalapal.. dobrze ze organizm walczy i zadne z maluchow nie jest chore... uffff
aha a czy w zwiazku z tym katarkiem u kondzia wasze sobotnie plany dotyczace wspolnego basenowania ulegna zmianie?
adas bedzie mial wolne..takze jakby co to mozemy jechac
w niedziele tez mamy basen. odrabimy te sesje z kursu . bo juz dwie byly odwolane ze wzgledu na wymiane bojlerow hehe
wiec jesli dobrze pojdzie.. leos spedzi weekend w basenie hehe
a pisalyscie o forach na ktorych sie udzielacie.. ja do niedawna jedynie na tt pisalam. ale na kilku watkach hihi czerwcowki, rocznik 1980, stalowa wola i podkarpacie, i chwalmy sie dzieciakami.. sporadycznie na nie zagladam. wstawiajac fotki i chwalac inne
eneralnie systematycznie pisze z wami i czerwc,
na roczniku i stalowej woli malo sie pisze,. ale tez staram sie tam bywac hehe
no ale ostatnio zagaldam tez na forum birmingham. poznaje mamusie i okolice hehe
jak przyjade to mam nadzieje wyjdzie nam tam jhakies spotkanko na zywo
zalogowlam sie tez na kolejnym forum ale tlko dlatego, ze znalazlam tam mamusie z watford. jednak od dawna sie nie dozywaly. zostawilam tam wiadomosc. ale chyba one juz wymarly hehehehe
no to tyle z mej forumowej aktywnosci hihi
najbardziej udzielam sie na shoppingach hehe
bylam dzis w tk maxie
normalnie wszystko tam mozna znalezc..
dokupilam prezenty dla pozostalych dzieciaczkow..i mamy juz kmplet
leosiowi spioszki i sliczne pomaranczowe ubranko a mialam juz nic tego typu nie kupowac.. ale taki kolorek. ach.. no musialam hehe
adas przyjechal na koniec i tez sie zalapal
a sobie tylko koszulke..
ale to i tak duzo
bo jakos w tk maxie dla siebie nic nie znajduje
adam na chrzciny juz ubrany hehe
a ja nie mam nic
i nic nie ma
za dlugo sie zastanawialm i mi z h&m rozmiar tunikii zgarneli...swinie!!!!!!!!
jakas snieta sie czuje wiec pozwolcie ze was opuszcze hehe
leos budzil sie juz dwa razy,albo gazy albo zeby hehe jak to pisala chyba emilka
ale cos w tym moze jest
kupka byla ostatnio w sobote hmmmm