Witajcie robaczki,
my po wizycie u gina, synuś ślicznie rośnie, nic mu nie odpadło i dalej dynda
już waży 406 g , to prawie podwoił swoją wagę
poskarżyłam się, że ostatnio mam upławy i okazało się, że niestety mam stan zapalny, dostałam receptę na globulki i 10 dniowa kuracja przede mną....
na chwilę obecną mam 5 kg na plusie, to chyba nie tak źle
nie bardzo lekarz był za tym żebym szła do pracy, zgodzi się pod warunkiem, że po powrocie od razu łóżeczko i nóżki do góry, a jak coś się będzie działo od razu sie zgłaszam... następna wizyta 21 grudnia i postanowiłam, że jeśli do tego czasu będzie wszystko ok to po niej już nie wrócę do pracy....
Emma co do wady wzroku, to będę miec badanka które pomogą podjąc okuliście decyzję, różnie to bywa, jedni lekarze od ok. -3,0 od razu kwalifikują do cc nawet bez badań, wolą dmuchać na zimne inni zlecają wizytę u okulistów, na prawde różnie bywa
eVe psinka jest poprostu przecudna!! ja tes cem takiego!!
kurde dziewuchy, ale Wy szalejecie z tymi zakupami! ja mam 3 ubranka, 5 par skarpetek, pościel + wypełnienie + rożek, chcemi się jakiś fajnych ciuszków, ale wyprawkę tzn.pajacyki, śpioszki itp. myśle kupowac dopiero kole lutego/marca, tak na koniec, choc wiadomo różnie bywa
, a nie mam w planach się obkupywac, bo wiem, że to bez sensu, bo i tak nie zdąży pewnie z połowy rzeczy założyc a i wszyscy co przyjdą malucha zobaczyc to pewnie jakiegoś ciucha przyniosą....
zreszta zobaczymy, czas pokaże