Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!

23 lis 2007, 16:52

Kurna, strzelilo mi cos w kolanie... 3 lata temu mialam ten sam problem, chodzilam na zabiegi bo bolalo i sie blokowalo, no i potem dlugo dlugo nic sie nie dzialo no i dzis wkroczylam do lazienki, chcialam powycierac dokladnie podloge na kolankach i jak kleklam to wstac nie moglam przez 10 minut a lzy mi lecialy jak grochy bo tak bolalo, na dodatek maly zaczal plakac, jakos doczolgalm sie do drugiego pokoju, wcisnelam mu smoczka, no i potem powolutlu powolutku rozprostowalam kolano. Ale nadal troszke boli jak siadam. Juz w ruch poszla masc rozgrzewajaca i opaska uciskowa, mam nadzieje ze pomoze...

O zapomnialm ze rok temu tez sie te problemy powtorzyly ale wszystko trwalo tydzien. Bylam wtedy w Polsce, jechalam autkiem do Krakowa i zatrzymalam sie na pasach i tak sie mi zablokowalo ze nie moglam zdjac nogi ze sprzegla... Zostawilam samochod na najblizszym parkingu i dalej pojechalam autobusem. No i sie samo naprawilo jak poszalalam na weselu dwa dni pozniej. Moze ja za malo ruchu mam??

Justyna_Bochnia pisze:Dziewczyny mam smutną wiadomość jadę we wtorek na badania prawdopodobnie u mojej gin. zaraziłam sie wirusem HPV

Przyznaje sie szczerze ze pierwszy raz o takim wirusie slysze, ale jak przeczytalam co powoduje to az sie mi rece zatrzesly. Kochana!! Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!!

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lis 2007, 19:31

Ty kobietko sobie nie zartuj :ico_nienie: ja tu od rana czasu nie mialam aby wpasc bo cala chalupe sprzatam jak wariatka a ty mi tu z kontuzja wyskakujesz? ;-) popros K. moze ci masazyk szczeli :-D A tak serio to moze masz problemy z lekotka?

Niestety okna nie pomyte :-D jedno lekko osrane przez mewe... i nie mam zamiaru sie tym przejmowac :-)

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

23 lis 2007, 19:36

Justyna_Bochnia pisze:prawdopodobnie u mojej gin. zaraziłam sie wirusem HPV ( babka bada bez rękawiczek

jeju, normalnie ciarki mnie przeszły jak to przeczytałam :ico_placzek:
jak lekarka może badać bez rękawiczek??? :ico_szoking: szok normalnie
trzymam kciuki żeby na badaniu wyszło że jest wszystko ok

wrociliśmy od moich rodziców
zaraz bedziemy Szymcia kąpać

przyszły wózki z allegro
jestem zadowolona :ico_brawa_01: normalnie za tą kase super
regulowane oparcie do leżenia wiec Szymuś juz w jednym jeździł :ico_oczko:
jak zdąże to jeszcze dzisiaj wkleje fotki no i moze w koncu ten obiecany filmik
zmykam bo M chce isc do centralnego wiec musze Szymcia przechywcić...hehe
odezwe sie pozniej

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lis 2007, 20:06

Justyna, ja tez sie przerazilam tym brakiem higieny... szok.... Przeciez te babe to by sie przydalo do sadu podac!! Tylko jak jej cokolwiek udowodnic??? Trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze. A wiecie dziewczyny ze mozna sie zaszczepic na tego wirusa? Byla kiedys kampania w tv na ten temat.. ciekawe ile kosztuje taka szczepionka....

Awatar użytkownika
eve81

23 lis 2007, 20:40

zaraz beda fotki
no mialam wam jeszcze napisac bo ten jeden wozek ma stale oparcie do siedzenia a na aukcji pisało ze opracie regulowane, no i jeden ma regulowane a ten drugi nie, zastanawiam sie co zrobic :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Dominisia

23 lis 2007, 20:41

mama_zuzi1980 pisze:ja tu od rana czasu nie mialam aby wpasc bo cala chalupe sprzatam jak wariatka a ty mi tu z kontuzja wyskakujesz?

Daj Ty se siana z tym sprztaniem :-D Bo az mi glupio normalnie :ico_wstydzioch:

mama_zuzi1980 pisze:moze masz problemy z lekotka?

No wlasnie mam, na to mialam takie zabiegi jontoforeza, czy jakos tak... Za ciezka mam nonono i tyle :-D

K. na silowni rzezbi cialo, czekam na niego z kapaniem Jasia. Sama juz sie odwalilam, zabralam malego do lazienki i w ruch poszla maszynka do golenia. Teraz cyba musze isc pozamiatac te klaki co ze mnie zlecialy :-D Maseczke zrobilam, zostalo mi tylko brwi wyregulowac i pazurki malnac zeby jutro nie straszyc :-D

Mowie juz dobranoc, no i zajrze w niedziele wieczorkiem albo w poniedzialek rano (to zalezy od tego w jakiej formie wroce :-D ). Wiecie dlaczego :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lis 2007, 20:43

Justynka, trzymam kciuki,żeby było dobrze. A ta lekarka to naprawdę :569:

[ Dodano: 2007-11-23, 19:46 ]
mama_zuzi1980, Dominisia, to dziewczynki szaleją jutro :ico_oczko:

Awatar użytkownika
eve81

23 lis 2007, 20:47

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lis 2007, 20:50

eve81, fajny ten wózeczek, chyba strasznie leciutki, prawda?

Awatar użytkownika
eve81

23 lis 2007, 21:11

Kocura Bura, waży 4kg, tyle co fotelik do samochodu :-D :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-11-23, 21:33 ]
Dominisia pisze:chcialam powycierac dokladnie podloge na kolankach i jak kleklam to wstac nie moglam przez 10 minut a lzy mi lecialy jak grochy bo tak bolalo

to jutro Mama_Zuzi ma Ci to kolanko tym winkiem wyleczyć :ico_oczko: hihi
a tak serio to współczuje tego bólu, bo nawet sobie go nie wyobrażam :ico_olaboga:

Dominisia pisze:Mowie juz dobranoc, no i zajrze w niedziele wieczorkiem albo w poniedzialek rano (to zalezy od tego w jakiej formie wroce :-D ). Wiecie dlaczego :ico_oczko:

no wiemy wiemy :-D
tylko pamietajcie---relacja ze spotkanka i obowiązkowo foty!!! :ico_sorki:

ja chyba wskocze juz do łóżeczka
Szymuś śpi już od 20.30
wiec pewnie niedługo podbudka na karmienie :ico_olaboga:
a moze mój synuś jakąs niespodzianke mamusi zrobi i przespi to karmienie :ico_sorki:
ok zmykam
odezwe sie jutro

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”