Mójk Antoś to mały uparciuszek i jak coś chce to ciągnie za rekę do skutku a jak to nie pomaga to dołącza do tego płacz a jak i to nie skutkuje to się obrażai wyje w niebogłosy.

Bożenko-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA FRANUSIA

Mójk Antoś to mały uparciuszek i jak coś chce to ciągnie za rekę do skutku a jak to nie pomaga to dołącza do tego płacz a jak i to nie skutkuje to się obrażai wyje w niebogłosy.
dziękujemy dziękujemy, mi też to zdjęcie okropnie się podobaA na tym zdjęciu Antoś jest NIESAMOWITY
.Jest niesamowity,bardzo ładny chłopiecdziękujemy dziękujemy, mi też to zdjęcie okropnie się podoba
dzi eki Dorcia, ale modekl chyba odpoada...bo on ma ciągoty do mechaniki, eltryczności, elektroniki itp, tylko tak do zdjęcia się stroi i wdzięczyJest niesamowity,bardzo ładny chłopiec![]()
Ale Ty wiesz ,że on mi sie zawsze strasznie podobał
![]()
A te zdjecia są super ,może w przyszłości jakimś modelem zostanie
![]()
Matula, mój Antoś już miał taki okres, że też raczej na pokaz, ale ostatnio wpada w jakieś histerie jak ja znikam....mój Radek rzuca się na p[odłogę i wali rękami i głową w podłogę, ale robi to delikatnie, bo już raz nabił sobie w ten sposób guzateraz robi to tylko na pokaz, ale reaguje na tpo tylko moja mama
chociAŻ wie, że nie powinna
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość