Paulina82,
Maggie, widzisz dziewczyny już posagi niedługo będa dla córek szykować ... i nieśmało i nie na temat dodam że też mi się widzi taki zięć ...
Paulina82 pisze:Maggie, Dziękuję Twój Antek pamiętaj dla mojej Oli zarezerwowany
Aginka pisze:Maggie, widzisz dziewczyny już posagi niedługo będa dla córek szykować ... i nieśmało i nie na temat dodam że też mi się widzi taki zięć ...
hmmm to się narobiło
mój księciunio juz jest rozrywany
Meggie ,musisz sie postarac o nastepnego synka Chociaz też tak cichutko mówie ,że wolałabym dziewczynke dla mojego Bartosza Ja sama bym za niego wyszła za mąż ,jakbym oczywiście była młodsza o 31 lat Gorzej jak Antoś pójdzie na ksiedza ,bedzie problem....
Dzisiaj miałam jechać do okulisty ale Oli mi sie rozchorowała i musiałam ja przełożyć niestety wiec wizytę mamy dopiero w grudniu wpadam was powiadomić
moja mala ma juz prawie roczek (jutro konczy) bylam dzis z nia u okulisty (bardzo dobrego, leczyl mnie i odkad leczyl nastepowala i dalej nastepuje u mnie znaczna poprawa - dlatego wlasnie do niego poszlam z mala)
przepisal malej okularki i zaslonke na oczko. i uwarzam ze lepiej gdy takie male dziecko bedzie nosic zaslonke i okularki niz by mialo pozniej bo wiem jak ja sie z tym meczylam jako juz starsze dziecko dlatego lepiej zaczac leczenie odrazu gdy zez zostanie wykryty.
a wogole sa teraz takie fajne okularki dla dzieci z fisher price :) sa takie ze nawet mniejsze dziecko niz roczniak moze je nosic, bylam dzis w optyku i wlasnie takie zakupilam mojej Hani.