Witam
u mnie jak zwylke zalatany dzien bo dzisiaj bylam na szczepieniach teraz jeszcze w poniedzialek ide i potem za miesiac no ale w poniedzialek w koncu bede mogla wyslac papiery na opiekunke no i zostanie mi czekanie u Wiktorii to nic nowego oprocz odkrecania i zakrecania malej buteleczki ja Wiktori rowniez ograniiczam tv oglada czasami rano i wieczorem ale tylko po 30 minut
Wszystkie zdjecia super
Gabi jak wszesniej pisalam ja chce zostac opiekunka do dzieci tylko ze taka legalna ilata beda mi sie liczyly do emerytury w tej chwili to zalatwiam no i Wiktoria bedzie miala przy okazji towarzystwo bo ona stracznie kocha dzieci
Wlasnie zawiozlam Maje do mojej mamy i biore sie za generalne porządki a wieczorem jeszcze musze przywiezc ja do domu bo nie chce spac u babci...
Justysiu, napewno dostaniesz jakąś oferte, ja trzymam mocno kciuki i podziwiam bo ja bym nie dała rady, za mało cierpliwa jestem a z dziecmi wiadomo jak to jest...
Lece i co jakis czas zajrze wiec Wy tez tu czase zajrzyjcie
Ostatnio zmieniony 27 lis 2007, 14:11 przez ivon, łącznie zmieniany 2 razy.
witam Justysiu ja też uważam ze to super pomysł ale ty już o tym na pewno wiesz ze ja tak myśle
Ja musze zaraz zabrać się za sprzątanie ,pranko już wstawiłam.
Ada nauczyła się mówić co to
teraz pyta na zmiane gdzie to? albo co to?
Gabrysiu ale masz fajnie ze możesz wyjść sama z mężem my niestety nie mamy z kim zostawić adusi.
Zycze wam udanego wieczoru
e tam z odchudzaniem ważne zeby było miło
Gabrysiu, przesadzasz... widzialam przeciez Ciebie na zdjeciach i jestes szczuplutka wiec mozesz wrecz zajadac sie pizzą z czystym sumieniem Udanego wieczorku w takim razie życzę
Brawa dla Adusi za słowka Maja niestety nie jest jeszcze taka mądra
A ja nadal sprzatam i nawet nie jestem na półmetku...