cześć dziewczyny!!! Joluś witaj w domku i u nas!!! No mi jakoś zleciałao wczoraj migusiem , dla tego nie zajrzałam do was. Rano się obrobiliśmy i pojechaliśmy do mojej babci bo potem już nie dam rady , pewnie dopiero pod koniec grudnia albo na początku stycznia juz z maluszkiem. Babcia sie juz doczekać nie może
No i wpadło troszke kaski od babuni wiec potem skoczyliśmy na zkaupy, oczywiście nie wytrzymałam i kupłam klejny komplecikspioszki z kaftanikiem takie sliczne żólte z pieskiem. A no i nowy komplet pościeli bo kołdra nam się zwichrowała i kuplam taką grubą bo ja to zmarźluch jestem ostatnio.

No a dziś to żle się czuje nie mogłam spać w nocy , rano się obudziłam z bólem głoowy i dalej mnie boli chyba tylko kawa mi pomoże

. A maluszek to tak mnie kopie od rana ,że aż mi nie dobrze było i musiała go poczęstować kakaem wtedy się uspokaja.
Iwonka jak tem zdrówko i jak mieszkanko , napisz potem , a no i czy mama już przyjechała.
Robak ciesze się że skurcze ci przeszły.A ty Jola nie szalej z tym sprzątaniem bo znowu cię wywiozą.

Ja mam nadzieje,że my nie trafimy na taką jędze położną, u mnie przy porodzie prawdo podobnie bedzie mój lekarz prowadzący, tak z nim rozmawiałam

, a onjest świetny mojej koleżance bardzo pomógł przy porodzie , a potem był u niej trzy razy dziennie jak już leżała na poporodowej. ciesze się bo to zawsze inna opieka. Ok spadam kobitki potem jeszcze zaglondne!!
[ Dodano: 2007-11-25, 12:15 ]
Iwonka oczywiście piekny brzusi i fakt już niziutko , ale wydaje mi się żo Jola ma niżej