Pruedence nie sugeruj sie za bardzo tym co pisze opakowanie mleka, moja mala powinna jesc juz chyba 210 ml jesli by patzrec na jej wage a je od dluzszego czasu 150 zazwyczaj 5 razy na dobe, ale czasem sie zdarza ze nie doje calej flachy a czasem ze jest bardzo bardzo glodna i zje nawet troszke wiecej. Ale poniewaz waga jej jest ok ja jej nie wpycham. A ja osobiscie jak juz nieraz podkreslalam jestem zwolenniczka butelki, wiem ile zjada i ja moge sobie odpoczac czsaem czy pospac nad ranem bo maz zawsze mnie moze zmienic.
Yvonne ciesze sie ze sie troche stabilizuje zwlaszcza ze spaniem bo to chyba najwazniejsze
swbasia dawno Cie nie bylo, super ze jestes
My bylismy wczoraj na imprezce nasz zaklad pracy robil imprezke z okazji zblizajacych sie swiat, bylo bardzi fajnie, kazdy sie zachwycal malutka, ja nawet wypilam kilka drinkow z adwokatem, jedzonko pyszne, i przede wszystkim jakas odmiana, malutka pozniej sie ululala wiec naprawde bylo udanie.
[ Dodano: 2007-11-26, 16:54 ]Moja Amelcia konczy dzis 3 miesiace, to dla Ciebie moja kochana corunko
A to dla Twojej Amelki Yvonne
wczoraj po kapieli tak szalala,
na brzuszku glowka w gorze caly czas, a jak gaworzyla, ledwo telewizor slyszelismy :)