urtica1
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

22 lis 2007, 21:42

wiola serdecznie współczuję, mnie też to od czasu do czasu łapie. Ostatnio trzymało tydzień, ale do lekarza poszłam chyba dopiero po trzech dniach, bo już nie wytrzymywałam, dostałam leki po których czułam się trochę ogłupiała ale pomogło. Może i Ty powinnaś się wybrać.

Awatar użytkownika
wiolaw
Trzy tysiące lat minęło...

23 lis 2007, 10:38

urtoca1 powiedziałam sobie że jak nie przejdzie do piątku......czyli do dziś .....to pójdę do lekarza, ale.....od poniedziałku biorę proszki ziołowe znajoma aptekarka mi dała, noszę plastry rozgrzewajace i w czoraj wygrzałam się poduszką elektryczna , raczej sparzyłam, ........ale najważniejsze że są efekty i dziś jak wtawałam to już nie czulam takiego bulu i mogę sie wyprostowac i normalnie chodzić , także nie musze iść do lekarza :ico_oczko:

urtica1
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

25 lis 2007, 19:57

Wiola i jak tam doszłaś już do siebie z korzonkami czy dalej dokuczają?
Dziewczyny co z Wami? Co tak tu cichutko? :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lis 2007, 13:00

hej
wiolaw, oj wiem co to za bol najwazniejsze ze przeszlo tylko uwazaj na siebie :-)
urtica1, pusto niestety dziewczyny nas chyba opuscily :ico_olaboga:
Ja jutro juz o 6 rano jade busem do kliniki jak ja nie lubie tego wczesnego wstawania :ico_szoking:,a jak by tego bylo malo to zawsze sie stresuje :-) czy jest wszystko dobrze i zeby bylo tak do rozwiazania :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
wiolaw

26 lis 2007, 13:13

Aneta30 trzymam kciuki żeby bylo wszystko ok

a co do mojego zdrowia to korzonki mi puściły, ale gardło zaatakowało i boli :ico_noniewiem:
nie wiem czy po trzydziestce to już tak się człowiek sypie , czy to ja muszę odchorować te 30 lat :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lis 2007, 21:02

wiolaw, no co ty dopiero jestesmy w kwiecie wieku :-D
kuruj sie kochana
ja jak bede juz w domku to dam znac o sobie :-D

urtica1
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

26 lis 2007, 22:31

Witam kobitki
Aneta daj znać koniecznie jak wrócisz bo będziemy siedziały chyba wszystkie z zaciśniętymi kciukami. A do rozwiązania już masz mniej niż połowę, szybko zleci. Ani się obejrzysz i będziesz tulić maleństwo :-)
Wiola życzę zdrówka. Kuruj się kobitko.
A Adaś chory. Bylismy u lekarza i ma zapalenie oskrzeli no i antybiotyk. Zawsze jak zaczyna mu się jakaś infekcja to staram się reagować od razu. A teraz, w sobotę było ok, a w niedzielę rano juz miał katar i kaszel, dziś temperaturę no i kurde zapalenie oskrzeli. Sama się zastanawiam jak to możliwe że tak szybko go wzięło.

Awatar użytkownika
wiolaw

27 lis 2007, 11:18

teraz takie dziwne wirusy, moja Ala wogóle nie kasłała, dostała tylko gorą czkę wieczorem i przed przedszkolem poszłam do lekarza i co zapalenie oskrzeli :ico_szoking: , zupełnie bezobjawowe

a ja teraz mam taki katar. że siedze i smarczę tylko :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-11-28, 13:12 ]
dziewczyny gdzie jesteście !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WRACAJCIE :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 lis 2007, 15:03

Witam
szczesliwie wczoraj dojechalam do domku,ale bylam zmeczona na maksa.
Jak narazie jest ok teraz kolejna wizyta 20 grudnia i bede miec robione usg :-D
urtica1, no to wzielo tak szybko Adasia och az wspulczuje skąd sie biora te wszystkie chorubki.
Moja Angela tez troche sie podziebila ale obylo sie bez lekarza domowe leki i przeszlo :-)
wiolaw, a prubowalas krople do nosa EUPHORBIUM to są krople homeopatyczne ja z poczatku nie wiezylam ze cos mi pomoga ale naprawde warto są dobre kosztują u nas 24,53zl.Mnie szybko pomogly i mojej rodzinie tez dlatego polecam
Pozdrawiam cieplutko i zycze zdrowka Wszystkim

Awatar użytkownika
aska
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

28 lis 2007, 15:23

hej
Aneta 30, super czytać dobre wieści :-)
"chorowitkom" zdrówka życzę ...
Aneta 30, ja również wypróbowałam EUPHORBIUM działa rewelacyjnie ,polecam również roztwory z soli morskiej w sprayu.
Moja Baśka odpukać już 1,5 miesiąca zdrowa ale co dzień podaje jej profilaktycznie wit.C oraz tran z dorsza ....

miłego popołudnia ,my zaraz idziemy na spacerek popołudniowy znów pooglądać rybki w markecie, z Basi kolega z przedszkola :-) :-)

Wróć do „Kącik dla rodziców”