Dzien dobry bardzoo z rana
U mnie ok,wczoraj tak niechcialam isc do tesciow i myslalam ze nie pojdziemy a jednak poszlismy bo sie mojemu mezowi tak naraz zachcialo ich odwiedzic..
A pozniej niechcial niby isc bo wiedzial ze ja niechce isc do nich no ale w koncu poszlismy bo wiedzialam ze chce do nich isc i moje chcenie czy nie musialo ustapic
Ale ogulnie u tesciow bylo ok,jak sie mala obudzila to poszlismy a mala spala w spolodnie jakos 1,5 godzinki a pozniej jeszcze u tesciow mala spala dobra 1 godzinke
wiec jak mala spala to my sobie pogralismy w karty (Remik) no i przegralam
niewiem czemu jakos mi karta nie szla albo sie niemoglam skupic
A dzisiaj u nas nocka ok,wstawalam do malej dwa razy bo sie dziewczynce mojej zachcialo mamy i przytulania i niechciala zebym poszla no ale pozniej Nicolinka zasnela snem glebszym to i ja poszlam do lozka a tak mnie juz korcilo spac z malutka
Jak widze ze mala nie umie juz tak bardzo spac beze mnie to wtedy zostaje i spie z nia
a tak to mala raczej spi sama
Dzisiaj u nas pogoda brzydka.. jest tak straszny wiatr ze hej...
ale sniegu niema i narazie jakos snieg nie pada..
Moja Nicole sobie jeszcze spi ale podejrzewam ze juz niedlugo sie obudzi
a ja mam dzisiaj termin na 10 00 u mojego lekarza bo beda mi tam robic ten zalegly moj test na cukier i bede gadac z lekarzem o wynikach mojej krwi
Az sie juz boje
no ale tak zawsze mam przed takimi "waznymi" wizytami u lekarza
Potem dam wam znac jak bylo i jaki ten test na cukier mi wyszedl
Basia super slodkie to zdjecie z tymi dwoma smoczkami
takie smieszne i fajne
Maggie tez myslalam spedzic ta niedzielke inaczej a nie u tesciow no ale nie wyszlo..
Moze innym razem bedzie lepiej
(inna lepsza niedzielka
nie u tesciow
)
No a ja teraz ide sie szybko umyc i ubrac a pozniej cos zjem i sie mala moze juz obudzi
Dzisiaj nie musze gotowac bo zostalo nam ze wczoraj takze dzisiaj odpoczywam i nic nie robie
Milego dzionka wam zycze i wszystkiego dobrego paaa
[ Dodano: 2007-11-26, 07:37 ]Wiecie co??? Tutaj u mnie to jest naprawde z ta pogoda zakreconie??!!! Jest juz BIALO!!! Naprawde sie dziwie kiedy zdazyl ten snieg napadac?? No ale nadal sypie sobie snieg
i jest ladnie bialo znowu
A moja Nicolinka na chwilke sie przebudzila ale teraz znowu sobie chrapie
A ja spadam sie ladna zrobic paa