Witajcie,
Ja tak szybciutko zajrzqalam, bo padam na pysk, dzis znowu mielismy gosci na obiadku, ale fajnie, milo spedzilismy dzien, ale dzis bez martini, wczoraj wypilam doslownie 100g a tak mi nie dobrze bylo, jakby wodke pilam
no i trocha humorek mi sie zepsul. D. zadzwonil ze przyjezdza bo sie stesknil za dzieckiem, ok. ale nasz kolega go widzial jeszcze wczoraj na miescie, chyba do jakies panienki zajrzal na poczatku, a hu... z nim. jutro z samego rana wylaczam telefon i jade do kolezanki, niech sie pomartwi
Hekkatefajna kuchnia, malutka, ale blat nie jest maly, sporo miejsca na gotowania, lodowka superowa
Mnie to czeka remont, i to wielki, moze to bedzie trwac lata, ale juz marze sobie jak kuchnie zabuduje i td.
Kajunia sliczna Milenka
Katelajdka Fillip ma czarne oczy jak wegielki, pamietam jak sie urodzil, to mial blekitne, haha, ale ja sie wystraszylam, bo u nas w rodzinie niema taki, ale to nie wiedzialam ze noworodki maja takie
Na razie tyle napisalam, przepraszam ze nie odpisuje wszystkim, ale jestem przegniebiona troszeczki D., nie chodzi o mnie, ale slyszeliscie by go, jak truje, ze Fillip dla niego wszystko, to jest najwazniejsze, ale widac ze nonono wazniejsze
Ania duzo zdrowka dla Oliwii