Aneta 30 pisze:asiab, masz racje lepiej isc predzej i sprawdzic co jest grane trzymam kciuki
anetka ma calkowita racje,ja mialam infekcje grzybicza w 3 miesiacu i lekarz mowil ze to czeste u kobiet w ciazy,ale najwazniejsze zeby szybko podjac leczenie wtedy nic dziecku nie grozi,gorzej jak nic sie nie zrobi wtedy mozna malenstwu zaszkodzic,a tego zadna
by nie chciala.moze u ciebie to cos innego ale grzybek najczesciej sie przyplatuje ciezarowkom.
pozdrawiam kobietki
a co do swiat to tez nie moge sie juz doczekac
chociaz w tym roku spedzimy je tutaj w uk
a to nie tosamo co w polsce,ale juz dawno podjelismy decyzje jak dowiedzielismy sie o ciazy ,a ze na poczatku mialam troche problemow postanowilismy zrezygnowac z lotu ,bo ciaza bedzie juz zaawansowana,a ja nie lubie latac nie znosze tego cisnienia przy londowaniu
[jeszcze bym im tam urodzila na pokladzie
]
[ Dodano: 2007-11-26, 13:59 ]basia 24 powiem ci ze ja mam to samo jak wczesniej mialam te bule podbrzusza to sie martwilam ze moze jednak cos jest nie tak,a jak teraz od kilku tygodni przestalo mnie bolec to znow mam obawy tym razem takie jak ty
moj maz mowi ze za duzo sie przejmuje,a pozniej te sny
a i tak nic tym przejmowaniem sie nie zmieni co ma byc to bedzie,takze nie martw sie basiu