monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku

26 lis 2007, 14:28

czesc dziewczyny
ile ja mialam juz takich strasznych koszmarow :ico_olaboga: i to nie tylko o dziecku,ale i o mezu o rodzinie,ogolnie teraz w ciazy bardzo duzo takich okropnych zeczy mi sie sni,ale moj maz mowi ze to dlatego ze sie duzo przejmuje,a pozniej snia sie takie glupoty.nie znosze tych snow ,ale to tylko sny :-)

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lis 2007, 14:33

czesc dziewczynki
musze sie was cos zapytac.. czy wy macie bole podbrzusza codzienne i co jakis czas ,to znaczy jeden dzien was boli a potem nap.3-4 dni nic????? bo ja tak teraz mam nie bolalo mnie nic od paru dni i troche sie marwie bo wydaje mi sie ze macica sie nie rozciaga,moze to glupota co teraz pisze ale widocznie to mnie martwi teraz,a tak poza tym to wszystko ok coreczka teraz jakas wolniejsza sie zrobila wczoraj wieczorem rozrabiala prawie godzine,a dzis pare tylko kopniaczkow co godzine,macie racje ze to wszystko sie ciagnie ale juz niedludo przytulimy nasze skarby,a co do pepka to sie nie wiem czy mozna sugerowac sie tym czy jest wypukly czy nie i swiatczy to czy nosimy chlopca czy dziewczynke,w moim brzuszku mieszka dziewczynka a pepek caly mi wyszedl na wieszch, caluje was i pozdawiam :ico_ciezarowka:

monika83

26 lis 2007, 14:49

Aneta 30 pisze:asiab, masz racje lepiej isc predzej i sprawdzic co jest grane trzymam kciuki

anetka ma calkowita racje,ja mialam infekcje grzybicza w 3 miesiacu i lekarz mowil ze to czeste u kobiet w ciazy,ale najwazniejsze zeby szybko podjac leczenie wtedy nic dziecku nie grozi,gorzej jak nic sie nie zrobi wtedy mozna malenstwu zaszkodzic,a tego zadna :ico_ciezarowka: by nie chciala.moze u ciebie to cos innego ale grzybek najczesciej sie przyplatuje ciezarowkom.
pozdrawiam kobietki
a co do swiat to tez nie moge sie juz doczekac :ico_brawa_01: chociaz w tym roku spedzimy je tutaj w uk :ico_placzek: a to nie tosamo co w polsce,ale juz dawno podjelismy decyzje jak dowiedzielismy sie o ciazy ,a ze na poczatku mialam troche problemow postanowilismy zrezygnowac z lotu ,bo ciaza bedzie juz zaawansowana,a ja nie lubie latac nie znosze tego cisnienia przy londowaniu :ico_zly: [jeszcze bym im tam urodzila na pokladzie :ico_haha_01: ]

[ Dodano: 2007-11-26, 13:59 ]
basia 24 powiem ci ze ja mam to samo jak wczesniej mialam te bule podbrzusza to sie martwilam ze moze jednak cos jest nie tak,a jak teraz od kilku tygodni przestalo mnie bolec to znow mam obawy tym razem takie jak ty :ico_placzek:
moj maz mowi ze za duzo sie przejmuje,a pozniej te sny :ico_puknij: a i tak nic tym przejmowaniem sie nie zmieni co ma byc to bedzie,takze nie martw sie basiu

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2007, 15:07

a ja bym bardzo chciała nie miec zadnych bóli moja siostra ma dwoje dzieci i nigdy ja nic nie bolało w ciąży a dzieci zdrowe jak ryby i duze sie rodziły :ico_brawa_01: :-) :-)
ide na 16 do lekarza byłam w miescie to nie mogłam isc miałam wrazenie ze sie zachwile posikam bardziej niz o ta grzybice to sie martwie czy to czasem nie szyjka sie skraca i rozwiera :ico_placzek: jejku jakie mam schizy ja chyba zwariuje boje sie bardzo czy wszystko ok

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

26 lis 2007, 15:10

basia24 pisze:w moim brzuszku mieszka dziewczynka a pepek caly mi wyszedl na wieszch

Ja co prawda kwietniówka jestem :-D ale blisko marca przecież no nie? :-D
Więc tak się wtrące :-) :-) Jaq przy córce też miałam pepek na równi a nawet wystający a teraz na synka mam wciągnięty :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Madi
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

26 lis 2007, 15:13

Asiab, nic się nie martw :-) za dwie godzinki wszystko będziesz wiedziała. I uspokój się, bo przez to maleństwo się denerwuje i czujesz się jeszcze gorzej. Trzymam kciuki. Napewno wszystko będzie dobrze. Bądź dzielna :-)

monika83

26 lis 2007, 16:13

asiab nie martw sie az tak bo jak madi pisze malenstwo tez sie denerwuje,nie martw sie na zapas i oczywiscie mie mysl odrazu o najgorszym
asiab pisze:martwie czy to czasem nie szyjka sie skraca i rozwiera
:ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:
trzymajcie sie cieplutko marcoweczki

[ Dodano: 2007-11-26, 15:21 ]
basia 24 widze ze nadal nie masz suwaczka ciazowego jesli potrzebujesz pomocy to chetnie ci wytlumacze.

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2007, 16:26

Hejka :ico_ciezarowka:
Ja też mam bóle podbrzusza od wczoraj. I to zawsze mnie bierze jak jestem na spacerze. Nagle brzucholek robi się strasznie twardy a później boli jak niewiem co. To chyba są skurcze bo już o tym gdzieś xczytałam. a jesli chodzi o ruchliwość dziecka to własnie tak jest, że jednego dnia tak dokazuje, że oszalec można a drugiego to jest spokojny aż mnie wtedy martwi, ale widac tak ma być. My też przecież jednego dnia jesteśmy bardziej aktywne a drugiego juz nic nam się nie chce :-D :ico_haha_01:
Wybrałam dzisiaj wyniki glukozy i tak: przd glukoza miałam 5,1 a po glukozie czyli godzinę po 6,4. Myślę, że to są dobre wyniki??
No i widzę, że nie tylko ja mam takie straszne sny... Myślę, że razem przetrwamy wszystko! Głowy do góry kochane dziewczyny :-D

monika83

26 lis 2007, 16:40

zirafka brawa za dobry wynik :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
zirafka pisze:Myślę, że razem przetrwamy wszystko!
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: calkowicie sie zgadzam damy rade :ico_ciezarowka:

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2007, 17:37

witajcie kochane

ja od dzisiaj jestem już na zwolnieniu lekarskim

w sobotę idę do gina, może dzidzia pokaże kim jest :ico_oczko:

jutro jedziemy do moich rodziców, wrócimy w czwartek wieczorem, to się do Was odezwę

acha, o dziwo sypie u nas śnieg....jak ja lubię ten puszek :ico_oczko:

pozdrawiam i trzymajcie się cieplutko

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”