właśnie mnie coś kłuje i pobolewa i skarżyłam się dzisiaj lekarzowi, ale szyjka się nie skraca i wszystko gra, powiedział, żebym żelazo brałamadziarka81 pisze:Czy Was boli krocze?
Fintifluszka pisze:termometr to nie wiem-nie mam doświadczenia, chyba jest potrzebny chociażby do wody w wanience?
Fintifluszka pisze:Kuba dostał od kolegi nianię elektroniczną po córci-taka w kształcie tygrysków... może się przyda
mnie krocze boli strasznie ale może dlatego ze ja mam bardzo nisko główke dziecka na wysokości bioder i jak troche wiecej porobie zmecze sie to z bólu nie potrafie wytrzymaćmadziarka81 pisze:Mam do Was pytanie.Czy Was boli krocze? Ja pamiętam ze z Patrykiem tez mnie bolało ale nie pamiętam od którego tygodnia i czy to nie jest za wczesnie
madziarka81 pisze:A co do krocza to mnie boli w ten sposób jakbym zbyt długo cwiczyła i miała mięśnie nadwyrężone
CleoShe pisze:jeśli ciąża przebiega bez powikłań to na co się uskarżać na służbę zdrowia.. polską czy brytyjską to już nie ma znaczenia
Chciałam nie być tak zbytnio anonimowa i wstawić jakąś fotkę.. ale nie wiem jak . Gdzieś przeczytałam, że przy opcji pisania postów gdzieś pod pisanym postem powinna być opcja Dodaj Załącznik.. ale u mnie coś takiego się nie wyświetla A może źle kombinuję
CleoShe pisze:Madziarka, chodzi mi o wklejanie zdjęć w poście
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość