witjacie juz nie pamietam czy sie Wam chwailam ze moj synek raczkuje ):) ale chyba tak ale wklej Wam kilka fotek
Siedzi sobie w kojcu
lezy sobie w kojcu
a tu w krzeslku czeka na jedzonko :)
i z daleko jak kombinowal z rana co by tu zrobic zeby nie spac :)
a tu wyjal sobie rureczke z lozeczka i sie nia bawil tylk ozeby nie spac :)
[ Dodano: 2007-11-28, 16:54 ]
pisalam wam ze stoi siam a teraz mowie wam ze raczkuje :D:D:D:D:DD:D:
MASSUMI sliczne dzieciaczki ,a powiedz Milosz rozumie ze to siostra nie robi jej krzywdy??bo moj bratanek to najpierw tulil Wiki a pozniej chcial na nia wejsc jeszcze duzo nie rozumi a rodzenstwo ma juz w drodze
karolina fajne foteczki, na jednej z nich widze ze maly siedzi na krzeselku, a powiedz jaki typ i czy jestes zadowolona?
na czerwcowkach mamy teraz taki temat i szukamy czegos odpwiedniego dla naszych maluchow
brawo za raczkowanie
madziorka hihi, krzeselko kupilam w Swiecie dziecka firmy Baby One i tam tez sie dowiedzialam ze kazde krzeslko jest takie samo tylk oroznia sie firma a co za tym idzie kasa wiec wybor to tylko kolor ewentualnie fantazja mi np sie te kolory podobaly i ten wzielismy je mozna miec u gory albo na dole w kazdym jest krzeslko ruchome, kazde ma siatke pod spodem i tacke a raczej dwie i kazde jest z materialu takiego z ktorego sie szybko sciera jedzonko bo maluch wiadomo ze sie wiertoli :)
powodzonka zycze :)
dzieki ze Wam sie podoba moj pedzi wiatr :)
Lalka, dla maleństwa oj już zapomniałam, że moja MisiUlka też niedawno taka była
madziorka hihi, nic to
Frydza, no on prawdziwym jej przyjacielem jest karmi ją, śpiewa jej, podaje smoczka gdzy płacze... poza tym tuli, głaszcze..... oj na palcach jednej ręki mogłabym policzyć chwile, kiedy ją odepchnął... a zresztą było to na początku... teraz wszystko razem... nawet chorują