asiab, kochana no widzisz i poco ten stresik

,ale ja wiem co to znaczyja jutro jade a dzis sie juz stresuje
Dam znac jak wroce to sie odezwe
basia24, no widzisz masz suwaczek

ale malo kolorowy.
Sciskam Was Wszystkie bardzo mocno trzymajcie sie cieplutko i musimy wytrwac do rozwiazania szczesliwie
[ Dodano: 2007-11-26, 20:09 ]
Dziewczynki wleilam informacje co nas powinno niepokoic mam nadzieje ze nie jestescie zle z tego powodu,ale to dla naszego dobra zebysmy mialy reke na pulsie.Buziaczki dla Wszystkich :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Uwaga na przedwczesny poród. Od tego momentu musisz zwracać uwagę na oznaki przedwczesnego porodu. Najbardziej typowymi objawami są skurcze przypominające bóle menstruacyjne, zmiana w wydzielinie z pochwy, tępy ból w dolnej części pleców, nacisk na miednicę (jakby dziecko pchało ją do dołu), a także płyn sączący się lub wyciekający z pochwy. Oczywiście wiele z tych dolegliwości, jak ból pleców czy niewielkie skurcze, mogą być po prostu objawami zwykle towarzyszącymi ciąży. Wsłuchuj się w swoje ciało; jeśli symptomy te powtarzają się i nie mijają po wypiciu szklanki wody czy soku i nie pomaga odpoczynek, natychmiast skontaktuj się z lekarzem prowadzącym. Pamiętaj, że sączenie się lub wyciekanie płynu z pochwy wymaga natychmiastowej reakcji