No właśnie...ale spoko...widocznie teraz jest czas, żebyś to Ty składała mu propozycje może to go obudzi???
Ja tam wczoraj zaszalałam...a co! i dziś też mam zamiar...nawet kupiłam znów bieliznę, tylko nie przymierzyłam no i muszę z tym poczekać do jutra i wymienić e......to dziś będzie bez bielizny
No, do miłego!
No i nie było Hanka nie dała nam nic...ryk pół nocy
Za to wczoraj już ok...no może nie zupełnie...bo jak córcia dała dyspensę, to przyplątał się straszny ból jestem załamana...popsuli mnie przy tym porodzie...
wiecie co znowu mi sie niechce moje libido spadlo znowuuuuuuuuuuuu
[ Dodano: 2007-11-23, 09:45 ]
juz myslalam ze wczoraj z mezusiem posiedzimy isie poprzytulamy a on musial gdzie jechac ;(:(:(:(:(:(:(:(:( kurde blaszka
Ano nie wiem,co mi zrobili...na bliznach zrobiły mi się ziarniny o bolą...poza tym, czuję, że boli mnie sama blizna...w ogóle byłam jakoś dziwnie zszyta, nawet położna środowiskowa kręciła głową...no nie wiem...za 2tyg jadę do gina, zobaczymy
A u nas też cisza...mój się niby źle czuje...no niech mu będzie...ja też dałam spokój...
A my sie wam przyznam mielismy tydzien przerwy.. No niewiem jakos tak wyszlo ze nie mielismy dlugo sexsiku a ja juz chodzilam taka podenerwowana ze to szok A teraz to mamy codzienie ?? Niewiem ale czasami tak sobie tez robimy Zmeczenie i wszytsko daje o sobie znac a teraz znowu mamy .. jakos to pokrecone no ale!!!