Witajcie kobitki
Naszą klasę też już odkryłam bardzo fajna stronka
Za oknem zimno, ja trochę przeziębiona, czosnek i cebula, i żurawina w ruchu co by szybko dojść do siebie,
Jestem po wizycie u gina, szyjka zamknięta, mały waży 2700g jest o tydzień większy, KTG w porządalu, next wizyta 22ego, a wcześniej w Eskulapie,
No i tak jeszcze motlam się między tym Wyspiańskim a Eskulapem, ale pewnie wizyta w Eskulapie rozwieje moje wahania, tak sądzę,
W weekend wybieramy się z małżem w końcu na zakupy, bo ani łóżeczka dla małego nie mamy, ani wózka, jedynie ubranka także musimy pokupić wszystko bo big day zbliża się wielkimi krokami
Słuchajcie planujemy się wybrać do tej hurtowni na Komorowickiej, na Grażyńskiego też jest jakiś nowy sklep, do Dudusia i gdzie jeszcze polecacie, dobre sklepy a przystępne ceny?? Byłam zerknąć w Glucke obok Auchan ale ceny mnie powaliły
i uciekłam
Co do szczepionek na pneumokoki to wam tylko powiem, nie wiem czy to prawda, moja kumpela ma szwagra pediatrę i on twierdzi, że to tylko nabijanie kasy koncernom farmaceutycznym, on sam jej odradził tą szczepinkę,,,
ale ja sama też pewnie bym szczepiła,