CZeść słonka !!!
Pruedence, Tosieńka jak jest wesoła nie kapryśna bawi się to nie przejmuj się jej niedowagą, dojdzie do siebie trzeba dać jej czasu, w jeden dzień Rzymu nie zbudowali.
Ja moją dokarmiam kaszką ryżową od 2 tygodni i dodaje swoje mleko ale powinnam zacząć pewnie dawać jej z mlekiem w proszku, bo wygląda na to że moje mleko nie jest wystarczające dla niej.
Yvone, Ja też jej dzisiaj chce dać już soku z jabłka i chce wprowadzić jak najsybciej jedzenie stałe bo moja mała nie je z butli i nie mogę inaczej jej z nikim zostawić ani pójśc bo ona zmienia się ze swoimi przyzwyczajeniami jak w kalejdoskopie, d a przykładu dzisiaj wstała o 8 rano i dopiero po 3 godzinach poszla lulu a przeważnie idzie lulu spowrotem po 45-60 minutach, ja nie nadarzam za moim dzieckiem.
TOprawda jak nie urok to przemarsz wojski !!!!!!!!!
[ Dodano: 2007-11-28, 18:45 ]
lece bo moja małą śpi od ponad 1godziny 45 minut co jest kolejnym wynalazkiem mojego dziecka bo przeważnie śpi 50 minut ale jak już powiedziałam nie nadażam za nią , czasem to już chce się poddać ze wszystkim tak mi jest czasem ciężko , bo nie mam czasu na nic, dosłownie na nic. Dobra lece bo teraz może zrobie obiad.