hej mamuski
monika ja akurat nie stresowalam sie w ciazy.. i rodzic mi sie nie chcialo hehe dopiero zaczelam byc niecierpliwa tydzien po terminie kiedy polozna wyznaczyla mi date wywolywania. wtedy chcialam rodzic juz.. bo zdalam sobie sprawe ze musze hehe
i dluzej czekac nie mozna.. a tak mi bylo dobrze z brzuszkiem..
choc teraz w ogole za nim nie tesknie i z leosiem jest duzo lepiej niz z ta pilka przed soba hehe
marta wlasnie mialam ci napisac.. ale fela juz to zrobila
nie denerwuj siee. jet dokladnie tak jak ona pisze. taki sam list ddostalam. haslo trzeba zmienic jesli sklada sie ono z danych ktore byly w tych dokumentach ktore trafily w niepowolane rece
na szczescie benefity nadal wplywaja na konto ale mamy to kontrolowac i konto sprawdzac
nie martw sie jesli cos ci rusza z konta to bank przejmuje odpowiedzialnosc hehe
my akurat na tym koncie mamy wszystkie oszczeddnosci.. wiec tym bardziej powinnam sie stresowac.. ale jakos nie umiem
w srode s[prawdzalam przyz okazji i bylo ok
bo nie wspominalam wam ze dostaalam statment z baanku i tam niespodzianka. wpacalam check miesiac temu.. i widze na wydruku ze kasa wplybela a atego samego dnia skorygowali rachunek i ta sama kwote mi odjeli
czyli wygladalo na to jakby tego czeku w ogole nie uwzglednili
poszlam sprawe wyjasnic do banku aa babka zdziwiona. w kompie nic takiego nie odnotowali
wzzmianka i tej kasie widniala tylko na moim statmenccie
kazala mi przyjsc za kilka dni jak odszukaja ten check
na szczescie znalazl sie i jest ok ale ona nie potrafila mi powiedziec jak to sie stalo ze zostal pominiety hehe
dziwne co?
fela ja z tymi owsikami nie pomoge bo nie mam doswiadczenia...
a powiedz jak z wycieczka? zabukowlaiscie juz cos?
jasnie pani tak adama tato przylecial we wrzesniu dorobic hehe
jest hydrualikiem. pracuje u znajomego -polaka
a ja dzis widzialam fajna skladanke dla niemowlakow. 4 cd babysong czy cos takiego, nie pamietam
piosenki do snu, zabawy itd hehe
niektore z nich znam z jogi i basenu hehe
musze zakupic to dla leosia
i bedzie sie uczyl angielskich melodyjek hehe
a mamcia wraz z nim
a propos leosia. dzis znow zasnal niepostrzezenia, bez marudzenia, suszarki.. po calym dniu w aucie.. bleeeeeeee
felicity sorki zupelnie zapomnialam ze mieszkasz w coventry,
ale to wszystko przez ciebie bo tak rzadko tu zagladasz hehe ale ze wzgledu na swoj stan, prace i olcie jestes usprawiedliwiona hehe
juz niedlugo zamieszkam w okolicach birmingham takze bedzie b blisko do coventry i jak bedziemy chcialy to sie zobaczymy nie?
a wlasnie naapisz mi jak tam sie zzyje i czy podoba ci sie miasto?
my nie bylismy w centrum, tylko na stadionie gdzie odbywaly sie targi, i krazylismy wokol autostrady.. hehe
a targi malarskie nas nie powalily na kolana. spodziewalismy sie czegos wiecej
adas ogladal sprzety , technologie itd a ja wypelnialam za niego ankiety, dane itd do jakis losowan o nagrody i podjadalam cukierki i czekoladki hehe
leos spal, gadal, i rozgladal sie dookola hehe
z coventry udalismy sie do agencji na umowione spotkanie z doradca kredytowym
no i powiedzial ze wg danych ktore mu podalismy on uwaza ze nie powinno byc porblemu z uzyskaniem kredytu, ale za 2 tyg adas jedzie do niego na kolejne ostateczne spotkanie
jesli potwierdzi, to dostaniemy list z potwierdzeniem otrzymania kredytu i z nim bedziemy mogli zaczac poszukawania mieszkania.. co nastapi na przelomie styczen/luty
adas rozmawial tez wczoraj z innym doradca telefonicznie i ten potwierdzil ze mozemy otrzymac kredyt
wiec mysle ze i ten dzisiejszy wykalkuluje obliczenia na nasza korzysc hehe
chyba ide spac.. padam a siedzie nadal i plotkuje na gadu gadu, skypie i forum.. nadrabiam caly dzien hehe
odnawiam stare wiadomosci, nawiazuje nowe i kontunuuje obecne.
busy na maxa na mojej skrzynce mailowej sie dzieje. aja to uwielbiam
adam mi sie dziwi ze tak mi sie cche zagadywac z dzieczynami na forach
ale musze tam w bham miec kumpele
nie wiem czy wam pisalam ale mailuje z lekarka, tzn wczoraj okazalo sie ze ona jest lekarzem hehe
zycze wam slodkich snow
i buzizaaki paaaa