hey kochane!!
Ja wlasnie niedawo wstalam,bo mi sie zasnelo z Vinee po kapaniu,i spalam az 3 godziny
Bablu ma nocki wiec jestesmy same..hihih..Ale naklikalyscie,ze szok..a po poludniu czytalam czesc Waszych postow,a teraz dwa razy tyle,tak mega wena Was zlapala
Ja na chwilke dzis,bo zmeczona jestem na maxa,od wczoraj sleczalam nad laptopem i wybieralam meble do lokum,agencja zadzwonila w poniedzialek,ze mamy wyznaczyc date przeprowadzki
wiekoszosc rzeczy przewieziemy w sobote lub niedziele a zostawimy tylko czesc to co niezbedne,a reszta w we wtorek.Dzis juz zaczelismy pakowac nasz dobytek
w pudla
matko ile tego jest...jutro zamowimy removals do przeprowadzki i wszystko trzeba dopiac na ostatni guzik...dziewczyny a co Wy robicie z ciuszkami,z ktorych Wasze dzieciaczki wyrosly?zostawiacie czy nie?bo kurcze to tyle miejsca zajmuje,ze szok??
Madziorka a widzisz jak u nas zimno w naszym rejonie,trza sie cieplo ubierac,zeb nonono nie zmarzla...ja to nie toleruje niestety rajtek i za to mnie moi rodzice mecza,ale coz nienawidze ich i koniec,od dziecka robilam w nich dziury i buntowalam sie na maxa...do dzis zostalo..hihhi...super,ze z kredytem nie bedzie problemu,teraz tylko szukac wymarzonego domku...
ja mam nadzieje,ze sie rowniez spotkamy,bo to niedaleko bedzie od Shrewsbury...trzymam za slowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Martus ale kupola Ci Franio strzelil,usmialam sie jak nie wiem co...ale urzadzil mamuske na cacy
i co juz wywietrzylas zapaszek czy jeszcze w nosie siedzi
dzieki za wiadomosci o Zubelku,super,ze juz sa na miejscu,teraz czekamy na jej sprawozdanie z lotu i jej pierwsze wrazenia!!!
Gosia czekamy na sprawozdanie z wizyty u lekarza..mam nadzieje,ze jednak wszystko w porzadku z Tomciem.....trzymam mocno kciuki..oby znalezli przyczyne i zeby Tomus sie nie meczyl przy robieniu kupci...biedactwo!!!
Ela mam nadzieje,ze to nie owsiki..ja tylko wiem,ze owskikami zarazic sie latwo,poobserwuj Kondzia..wiem,ze dziecko jest dosc nerwowe,bo to swedzi ponoc....ja bm poszla i zbadala kal dla pewnosci,bo po co masz sie zamartwiac..moze po prostu go tam swedzi w pupci...napisz nam co i jak koniecznie!!!!!!!!!!
Emilka widze,ze Nathanek ma super pomysly i ze nudzic sie z nim nie da..Alusia pewnie go przegania jak widzi,ze jej szkodzi...hihih a ta fotka jak siedzi umorusany czekolada jest przeslodka!!!
Kasi.k ja tez wlasnie dostalam te zaproszenie na te zajecia z Vinee...ale na razie przed przeprowadzka nie zdaze...moze pozniej,chociaz watpie,zeby Vinee wysiedziala na pupie na takich zajeciach..co do toddler groups, to tez wtrace swoje 3 grosze
ja poprosilam moja hv o caly wykaz wszystkich toddler groups w moim miescie i dala mi gotowa liste a ja poszukalam sobie najbliszej w mojej okolicy...
Monika83 pisz tu o wszystkim,co slina na jezyk Ci przyniesie,po to tu jestesmy..hihih..no i oczywiscie fotki mi wklejac jak najwiecej!!!!
a ja wczoraj bylam u fryzjera jak Wam pisalam,ale mnie wymasowal,tj,moja lepetyne(zeby se niektore nie myslaly
)pozniej pochodzilam po sklepach,mimo,ze pogoda pod psem,ale co tam...
Jasnie Pani:) nie wiem czy jest co wklejac,bo ja tylko pocieniowalam na krocej,wiec wiele to sie nie rozni..
Pewnie juz wszystkie spicie mamuski...