Witajcie majówki!
Nie mam czasu na nic. Czytam tylko kilka ostatnich postów a i tak nie wiem co kto pisał
Dostałam SMSa od Sikorki
"Witaj Ewcik Piszę tak na wszelki wypadek, jakbyście tęskniły za mną na TT. U mnie wszystko dobrze tylko stary komputer odmówił posłuszeństwa. Sikor go modernizuje. może już dziś mu coś z tego wyjdzie. Pozdrawiam Cię mocno i całą resztę majowego towarzystwa"
dzieki Ewcik za info....teraz wiemy ze z Sikorka spoko...Sikor ja modernizuje....Sikoreczko czekamy na Ciebie!!!!!!!!!
[ Dodano: 2007-11-28, 11:58 ]
hahahahaha...Irminko...ale bedzie aktoreczka z naszej Kingi ...sliczna dziewzynka...super!!!!!!
a co do mopa-to wyslij chlopa do sklepu .......jak sama nie zrobisz to nie bedzie jak trzeba !!
[ Dodano: 2007-11-28, 11:59 ]
jak to mozliwe ze post napisalam po obejrzeniu fotek a wskoczyl w miejsce przed fotami?
Właśnie pomyłam podłogi złamanym mopem, prosiłam M. wczoraj żeby mi kupił nowego kija, pojechał do sklepu, zobaczył że kosztują 25 zł i stwierdził że drogie, bo on myślał że takie coś to 5 zł... i wyszło że specjalnie muszę teraz po to jechać, bo tak czy inaczej muszę go kupić.
aaa dla Mayeczki za umiejętność siedzenia i dla Jagodki za to że zawsze taka radosna
glizdunia ale mnie rozbawiłas..no czasem takie akcje sie zdarzają...
moja Milenka nie umiała zasnać dzis rano i dopiero w porze obaidowej sie kimła, ale akurat wtedy kiedy ja zrobiłam jej obiadek, przychodzę do niej, a ona zas w leżaczku myslałam ze jak ja zaczne karmic to sie rozbudzi..ale z tego i spi...
[ Dodano: 2007-11-28, 12:58 ]
no i nie moge sie napatrzec na Kingusie...ale laleczka
dzień dybry
to ja
pamiętacie mnie???
hihihi
w sumie to o nic nie pytam bo potem i tak nie mam jak odpowiedzi przeczytać bo nie wyrabiam
w pracy na razie oki chociaż ja to się wszystkim stresuję więc
a Iga bardzo dzielna w domu beze mnie
buuuuuu nic nie wiem co u was nie mam kiedy poczytać... jak się którejś będzie kiedyś nudziło to niech napisze do mnie na maila czy priwa taaa akurat macie czas chyba naiwna jestem hihihihi
Oj ja dziś tylko więc napiszę ogólnie, że majowe bobasy są z klasą
Dzwoniła dziś do mnie pani endokrynolog - 5 grudnia mam stawić się z małym na oddziale endokrynologicznym we Wrocławiu-zostaniemy tam kilka dni (mam nadzieję, że tylko do piątku 8 grudnia). Zrobią Wiktorkowi badania - chodzi o wykluczenie czegoś tam - ach będę wiedziała jak już tam będę. Uspokoiła mnie, że na razie nie mówimy o żadnej chorobie ale ja i tak jestem załamana