Dobry wieczor
U nas nocka minela nie za ciekawie.. Wstawalam do malej chyba ze 4 razy co 2 godziny a tak w ciagu dnia to mala spala 1 godzinke i teraz dopiero zasnela i moze pospi jeszcze z godzinke. Ja dzisiaj normalnie padam ..

az mi glupio jest bo mialam troche roboty dzisiaj.. nagotowalam zurku i drugie danie kotlet+ziemniaki i surowka pozniej wypralam i nawet zdazylam z Nicolinka isc na spacer na 30 minut bo byl starszny mroz i mi samej bylo zimno wiec poszlismy do domku spowrotem.. I nawet za bardzo nie zdazylam sie pobawic z mala czasami z tego powodu mam jakies dziwne wyrzuty sumienia..
Niewiem ale ja mam chyba hustawke nastrojow..

No i denerwuje mnie to ze maz tak pozno ostatnio z pracy przychodzi.. bo ma teraz niby duzo roboty i musi anteny podlaczac..

Sa takie dni ze naprawde watpie w siebie i w to jak ja sobie poradze z dwojka maluchow... a sa tez takie dnia te lepsze ze mysle pozytywnie i wiem ze bedzie wszystko ok i ze sobie poradze.. czemu ja taka skomplikowana jestem?? Zaraz ide wzisc prysznic poki mala spi i maz w pracy moze zdaze

a pozniej znowu wpadne

Jutro mam ten test miec robiony o kurde 3 godziny mam nadzieje ze mala jakos to wytrzyma..
Maggie ja tez ostatnio mniej jem.. ale nie widac tego po mnie
Basia to ci mala Asia spryciulka

Ciesze sie ze mala straszy zajaczkiem dziadka
I ja tez z Nicolinka dolaczamy sie do zyczen urodzinowych dla Paty i dla Iwonki wszystkiego najlepszego i spelnienia marzen i wszystkich ukrytych pragnien

Zdrowia,szczescia i pomyslnosci

:ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
No to ja spadam i ide sie troche zrelaksowac pod prysznicem buziaczki dla was i maluszkow
Czuje sie zmeczona ale ciesze sie ze mam Nicolinke i mam dla kogo byc i zyc wiadomo mam na mysli tez mojego meza
[ Dodano: 2007-11-28, 18:13 ]
I juz jestem spowrotem
Wzielam prysznic i czuje sie o niebo lepiej

I nawet mi glupio ze wam tak pomarudzilam
To jest normalne przeciez ze jednego dnia jest wiecej w domu do roboty a drugiej jest mniej pracki oh ja to tak mam czasami
Moje dziecie nadal spi,a meza dalej niema

No ale tak juz jest ze zawsze jak swieta ida mojego lubego dlugo niema z pracy..

Ale wazne ze ma prace
Ah zapomnialabym.. dziekuje wam kochane za slowa pocieszenia i ze wierzycie we mnie to mile to to doceniam
Justyna sliczne ma Ada zabki i jak spowazniala
[ Dodano: 2007-11-28, 18:23 ]
Ale wasze pociechy maja fajne ulubione slowka
Moja Nicolinka to najbardziej lubi slowo Mama mama i jak mowie do niej powiedz babcia albo papa albo dziadzia to mala uparcie Mama mama

mysle ze powoli i z czasem mala zacznie mowic wiecej slowek ale mowi tez jak cos spadnie bam bam albo pokazuje olaboga zaklada obie raczki na buzie i sie kiwa

duzo juz roozumie i wiecej rzeczy pokazuje niz mowi
[ Dodano: 2007-11-28, 18:35 ]
Ok moja niuniusia sie obudzila wiec zmykam i mam nadzieje ze moj mezulek tez zaraz bedzie