Ja przy pierwszej ciązy przytłam 14 kg, z 55kg do 69kg
No ciekawe ile teraz przytyje, bo w sumie to zaczynam od wiekszej wagi bo odkąd odstawiłam Milana od piersi to pare kg przybyło. I z 58 kg teraz waze, no zobaczymy ile tym razem mi sie przytyje
MONIKAB fr, o to super ze wozeczek masz podobny, ja tam jestem z niego zadowolona
Zulcia, a ja mam takie pytanie, bo widziłam ze wybralas wozek z małymi kółkami, a tam gdzie mieszkasz, to są ostre zimy czy nie ma, sypie śnieg czy nie, bo mozesz miec troszeczke problemow zimą z wychodzeniem na spacer, bo na tych małych kółkach naprawde ciężko przebic sie przez śnieg, nie wiem zastanow sie jeszcze raz, te z duzymi kolami troche ciezsze i masywniejsze wozki są i praktycznie przebija sie przez kazda zaspe sniezna. No ale wybor należy do ciebie,
U mnie mocna zima teraz , i ubrałam Milana poszedł sobie z dziadkiem na sanki
, a wczoraj byłam w Łomży 130 km od nas, bo robie prawko i byłam pojezdzic po miescie po ktorym zdaje egazmin 18 grudnia. Bo wogole ja mieszkam w Norwegii, ale to juz wiekszoc pewnie z was wie i przyjechałam z Milanem do polski na 3 miesiące zrobic prawko. Za 3 tyg przyjedza mężuś i po nowym roku wracamy do siebie
, o ile uda mi sie \zdac za pierwszym razem, jak nie to wroce kilka dni pozniej.