Astrid - Co do tetrowek, ja tez jestem jakosprzeciwna..Czesto sa odparzenia, nie wychodzi to wcale tak tanio,a poza tym... Po cotracic cenny czas!? Lepiej pomalowac sobie pazury, albo polezakowac..
A jeslichodziokupki- powiedz o tym pediatrze, bo to naprawde nie jest zdrowo. Jak moj Krzysio tak srał,to lekarka od razu wprowadziła leki na jelita i inne mleczko. Albo - jesli wprowadzilas gluten- moze miec celiakie- byc bezglutenowcem... i nie trawi tego. Ja bylam bezlaktozowcem i bezglutenowcem i sraaałaaaam...
Alinko-no wlasnie.. Misio ma skaze białkowa, skora w stanie kiepskim, no i jak chce podac jakas nowosc to sie cała trzese. No ale chyba nie moze miec uczulenia na WSZYSTKO!?!?! Wiec oby do poniedzialku...
Madziorka-no mam nadzieje ze w Irlandii skosztuje jakichs pysznosci

A jesli chodzi o kupe - to Misiek wlasnie sie zesrał - tak, ze sie obudził. I teraz robimy dezynfekcje w pokoju i sie wietrzy
A w ogole to jeszcze nawiazujac do moich wczorajszych zakupow w Ikei - to musze sie tu rozwinac,ze to najlepszy sklep w jakim byłam i jaki jest w Polsce. I nie mowie tu o meblach czy pomysłach - bo to przeciez rzecz gustu.. Mowie o przygotowaniu dla milusinskich - wszedzie,od poczatku zabawki w koszach. Dzieci biora, bawia sie, a przed wyjsciem zostawiaja. Restauracja - fajne menu, super tanio.. Foteliki do karmienia, miseczki i sztucce dla dzieci, gerberki do kupienia.. No pieknie po prostu.. No i basen z kulkami

Juz sie smialismy z Duzym, ze jak Misio podrosnie, to juz nie pochodzimy sobie, tylko bedzie "do kuleeeek!!!"..
W kazdym razie - super. I wszystko bym chciala miec stamtad w nowym mieszkanku. Tu tez mamyduzo.. Ale juz mamy upatrzone mebelki na przyszły rok

Nie ma to jak marzenia...
Oooo!
Przyniesli mi muchomora z kubusiem!

Super.. Bo ostatnio przyszlo mi czekac na paczki po 3 tygodnie

Poczta jest zajebista po prostu...
[ Dodano: 2007-11-29, 12:31 ]
Alinko - ale Ci lekarze to debile.. Tacy wyksztalceni.. Tacy eksperci - a dzieciom pozniej krzywde robia.. Ja tez mam nadzieje, ze ten dermatolog-alergogolpowie mi wszystko co i jak.. I nie bedzie wszystkie przypisywał AZS! Bo z tym atopowym.. to oni przeginają pałe - juz nikomu nie chce mi sie wierzyc