Eva_1977 Piękne foty, cudo! No i faktycznie przypomina ta chmurcia UFO
MamaKasia No faktycznie niewiele wystarczy a nieszczęście gotowe. Dobrze, że zwróciłaś na maluszka szybko uwagę! Mi na myśl zaraz przychodzi ta tragedia z Wrocławia co się ten 4 letni chłopczym zabił i jego 7 letnia siostrzyczka w szpitalu ...a mama wyszła tylko na moment... Współczuje jej bardzo, jak ona teraz się musi czuć
Dobrze, że ją znaleźli i otoczyli opieką ... [*] dla jej synka! Oby córeczka szybko wyzdowiała!
Dobrze, że z Arusiem tak się wczystko rozwiązało, kamień z serca. Wiesz, jestem pewna, że okularki pomogą i zabiegu nie będzie trzeba!
Co z tą
Mamcią ? Dajcie znać jak się czegoś dowiecie!
Wiecie co, ja już nie mogę, boli mnie w plecach i w klatce piersiowej, kaszel bardzo męczący ale chwała Bogu, że katar lekko ustąpił choć chodze taka zasmarkana i z husteczkami się nie rozstaje. Mam tylko nadzieje, że lekarz jutro mi nie zasadzi jakiegoś świństwa. Najlepij, że wszyscy znajomi i rodzina mają zapaleniu płuc i najlepiej, że częśc bez gorączki to przechodzi
...oby mnie to ominęło bo to już trwa ponad tydzień czasu
!
Zaraz będę dzwoniła do mojej siostrzyczki bo z Emilką była też u lekarza bo ją uszko bolało i gorączkę miała, biedactwo. Mam nadzieje, że wszytsko w porzątku..!
Zdrowiejcie szybko wszyscy![/b]
[ Dodano: 2007-11-29, 17:46 ]
Jejkuś, jak tylko kase dostaniemy to chyba se aparat kupimy, bo tak bardzo chcę wam pokazać zdjęcia brzuszka a nie mam jak zdjęc zrobić
Co prawda mam na telefonie kila brzuchatych zdjęć ale zaś braciszek kabet USB mi zakosił i nie mam jak ich wgrać. Jejku, dlaczego nie mamy kasy na ten aparat, aż mnie złość bieże, ale z drugiej srony kase wydać na jakiś aparat a do mordki nie mieć co włożyć to nie jest zbyt mądre rozwiązanie, no nie? Poczekam i zobacze jak wydatki się rozłożą!