Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2007, 22:38

dzięki dziewczynki za pochwałę mojego brzuszka :ico_sorki: :ico_sorki:
No i mam jeszcze jeden problem i mam nadzieję, że pomożecie. Jak wiecie we czwartek jest Mikołaj a ja jestem chrzestną i niewiem kompletnie co kupić, dzisiaj całe popołudnie spędziłam w zabawkowych i mnie nerwica zaczynała brać :ico_olaboga: , bo co można kupić dziewczynce, która ma 1,5 roczku??? Podpowiedzcie. Pozdrawiam i dziękuję.

monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku

01 gru 2007, 00:10

czesc dziewczyny
ale dzisiaj sie rozpisalyscie gaduly :ico_szoking:
dopiero teraz zagladam bo wczesniej wogole nie moglam wejsc na tik taka
asiab,zirafka,basia24,madi brzusie macie rewelacja :ico_brawa_01: i do tego kazdy inny,chyba moj najpodobniejszy do basi
wiecie co wczesniej widzialam jak brzusio mi rosnie ,a teraz tak jakby stanol w miejscu,tak mi sie dziwnie wydaje :ico_noniewiem:
madi gratulacje z okazji slubu :ico_brawa_01: ukrywac takie wydazenia przed kolezankam :ico_nienie: no i fotki tez musza byc nie darujemy!

[ Dodano: 2007-11-30, 23:23 ]
emilia przede wszystkim gratuluje rozpoczetego juz 7 miesiaca :ico_brawa_01: :ico_ciezarowka: i wozek naprawde fajny tez myslalam nad takim,moze wiesz od kogos kto juz taki ma jak on sie sprawuje,czytalam opinie o wozkach troj kolowych i nie byly zbyt pochlebne,ale wozek wozkowi nie rowny,a slyszalam tez wiele dobrego o wozkach z tej firmy Quinny,nawet tutaj na tik taku jedna dziewczyna bardzo chwalila.

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

01 gru 2007, 11:19

no dziewczynki to juz prawie poludnie a was tu jeszcze nie ma? no wiecie co czyzby wam zaszkodzily szalenstwa andrzejkowe ? :-D zartuje oczywiscie..
mnie dzis nie bedzie caly dzien, lece na uczelnie dziobac :ico_noniewiem: moze czegos ja gamon sie naucze :ico_brawa_01: hihi
sluchajcie tylko nie przegapcie..lada moment bedziemy mieli tu 100 ztronke i imprezke :ico_tort: mam nadzieje ze jak zajrze wieczorem to juz bedziemy na 100 stronie :ico_oczko: . no to pozdrowionka moje mile :-) milego sobotniego dnia

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 gru 2007, 11:22

Witam, marcóweczki, ale się rozpisalyście :-) Wasze brzuszki są cudne.

Madi, gratuluję ślubu. My też idziemy na weselicho 29 grudnia. Przejrzałam całą swoją garderobę i prawie się załamałam. Nie mam nic odpowiedniego poza cienką spódnicą w gumkę. Dlaczego wszystkie ubrania dla ciężarnych są takie drogie, dlaczego?
Dopadła mnie dodatkowo jakas chandra, nic mi się nie chce. Dzis zaplanowalam romantyczna kolacje. Mój mąż bardzo się z tego cieszy, a mi zapal opadł. No i musze wyjsc do sklepu :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 gru 2007, 14:42

No rzeczywiście cos dziś tu mało nas było. ja od rana chodziłam po sklepach i szukałam prezentów na mikołaja. Oczywiście wstąpiłam do sklepu z odzieżą ciążową bo chciałam zobaczyć coś dla siebie na święta no i wogóle.. I jest tak jak pisze Madi ceny okropne!!! spodobała mi się taka sukienka w sumie to może być na ciążę i na po ciąży, oczywiście przymierzyłam ale jak zobaczyłam metke z cena to jakoś mi przeszedł ból na tą sukienke 149 zł z krótkim rękawem!!! A ostatnio mąż kupił mi spodnie najwyklejsze z jeansu 169 zł tyle tylko że miały pas. To jest już skandal. :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 gru 2007, 16:32

Witam dziewuszki własnie wróciłam z wykładów oczywiscie jeszcze trwaja do 21 ale ja raz ze juz dłuzej nie moglam siedziec to po 16 jedziemy do tesciów na imieniny

zirafka brzunio sliczny malutki w porównaniu do mojego ale to dobrze bo ja juz nie moge po schodach wejsc a tu jeszcze tyle :ico_olaboga:
kamila_torun, bedziemy swietowac 100 stronke ja juz stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 gru 2007, 17:03

I ja tez postawię na setna stronę :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
No i dzis ostatki a z tej okazji postawię wam :ico_kawa: :ico_kawusia: :ico_tort: .

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 gru 2007, 17:36

ide na iprezke moze odezwe sie wieczorkiem pozdrawiam

monika83

01 gru 2007, 18:00

czesc kobietki
ja dzisiaj mialam okropna noc :ico_placzek: wczoraj caly dzien moja dzidzia byla bardzo spokojna i baaaardzo rzadko sie ruszala,ale jak wieczorem nadl nic to zaczelam sie martwic :ico_placzek: i pukac do malenstwa itd. co zawsze dzialalo i dziecko odpowiadalo kopniaczkiem,a tu nadal nic,cala noc nic,budzilam sie co chwila nie moglam spac :ico_placzek: nad ranem zaczelam strasznie ryczec,maz tez sie wystraszyl zadzwonilismy do giny i upchnela nas na wizyte, ranek mialam przeplakany i tylko sie modlilam :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: wzielam prysznic ubralam sie iczekalismy zeby jechac do giny i wtedy ku mojej wielkiej radosci malenstwo mnie kopnelo i to trzy razy po kolei odrazu mi sie lepiej na sercu zrobilo :-) pojechalismy i wszystko dobrze seruszko bije :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: teraz tez nie kopie za duzo,ale jestem juz spokojniejsza,poprostu maly leniuszek :-) i chce chyba rodzicom niespodzianke zrobic bo nie chcial sie rodzicom pokazac i nozki trzymal razem takze nie dalo rady zajrzec i podejrzec :ico_haha_01: takrze dopiero za miesiac sprobujemy :ico_haha_01:
po tej nocy niewyspanej i ranku taka jestem wykonczona nie mam na nic sily,oczy jeszcze mnie pieka od placzu,a jestesmy umowieni ze znajomymi,ze mamy do nich wpacs wiczorem,kolezanka juz dwa razy dzwonila ze juz wszystko przygotowane i tak jakos glupio sie teraz wykrecac takze chba pojedziemy,ale raczej nie posiedzimy za dlugo,bo juz teraz spiaca jestem :ico_spanko:
pozdrawiam dziewczyny dzieki ze moglam sie wam wyzalic,az troszke mi lepiej.mam nadzieje ze moja dzidzia i wasze rowniez nie beda tak wiecej mamus straszyc :ico_nienie:
buzka dla wszystkich i milego wieczoru zycze :ico_buziaczki_big:

Kamila1982
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

01 gru 2007, 18:08

HEJ DZIEWCZYNKI!
ALE SIĘ NAJADŁAM WCZORAJ NA TEJ IMPREZCE :ico_szoking: . SAŁATKI I INNE PYSZNOŚCI. TYLKO JAK ZAWSZE NIE UMIEM ZNALEŹĆ UMIARU W JEDZENIU I JEM DO PĘŁNEGO BRZUSZKA :ico_haha_01:
CO DO CIUSZKÓW TYPOWO CIĄŻOWYCH TO STWIERDZIŁAM ŻE NIE MA SENSU WYWALAĆ TYLE KASY. ALE WIADOMO CHCE SIĘ ŁADNIE WYGLĄDAĆ TYM BARDZIEJ ŻE A TO JAKAŚ IMPREZKA A TO ŚWIETA NIEDŁUGO I SYLWESTER. ALE JA KUPIŁAM SOBIE JAK ZACZĘŁO MI BRZUSZEK WIDAĆ 2 TUNIKI
CĄŻOWE I JEDNE DZINSY Z PASEM I TUNIKĘ SWETERKOWĄ. A I JESZCZE MAM 2 PARY SPODNI DRESOWYCH CIEPLUTKICH ALE TO NIE CIĄŻOWE TYLKO PO PROSTU NIE MAJĄ GUMY W PASIE TYLKO SZNURECZEK I KOSZTOWAŁY ZALEDWIE 17 ZŁ. I MI TO W ZUPEŁNOŚCI WYSTARCZY NA CAŁĄ CIĄŻE. WIADOMO NA CO DZIEŃ ZAKŁADAM DO TYCH SPODNI SWETERKI KTÓRE NOSIŁAM PRZED CIĄŻĄ.
A NA SETNĄ STRONKĘ :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”