kasik trzeba uwazac na tego ebaya, nie ma sie co napalac, ja zawsze korzystam z mozliwosci placenia przez paypall
a swoja droga nie wiedzialam ze takie numery robia. masakra
mam nadzieje ze uda ci sie odzyskac kase. cholera
a duzo zaplacilas?
a vikunia jaka pieknisia. hehe moj leos tez lubi lusterko hehe smieje sie do siebie jak wariat hehe
a dresiara swietna hehe
z usypianiem powodzenia. napewno bedzie coraz lepiej hehe
to prawda ze
marty glos jest taki cieply .. i mily...
ja tez wyobrazalam sobie ja w sposb opisany przez
jasnie pania
z tym ze o
jasnie pani tez mam taki poglad hehe moze kiedys bedzie dane mi sie przekonac hehe
ale wam fajnie ze mozecie sie tam w belfascie widywac hehe
emilka super masz dzieciaki hihi smieszki na maxa i jak ala ladnie spiewa po ang
aha a teraz zglupialam i nie wiem. ty mnie pytalas o te puzzle do malowania tak?
wiesz ze one sa od 3 lat
a nasze andrzejki byly wesole, udane mysle hehe
nie byla to jakas super odjazdowa impreza
polska sala, stoly rozstawione a przy nich my i ziomale... jedzonkoa kazdy przyniosl,
dj zapuscil muze hehe ale kawalki nas nie rwaly do tanca eheh
dopiero na koniec nabarlismy ochoty na tance. hehe jak sie imprezka rozkrecala to trzeba bylo konczyc hihi bo zabawa trwala tylko do polnocy... hehe
sala z klimatem polskim.. hehe na scianach charakterystyczne malunki hihi
a leos na poczaktu siedzial z nami przy stole, potem dostal cyca i zasnal w tym halasie muzie na maxa hehe i dopiero w aucie otworzyl oczy.. i najpierw potraktowal nas mega krzykiem, dostal cycka i z usmiechem wrocil do domu.
otwarte szeroko oczy i gadajacu buzka nie znikaly az do 2 wrrrrrrrrrrrrrr
polozylam sie od razu spac, czyli o 1 zadowolona ze to mi sie udalo. a ten maly wariat noc mi rozkrecil na maxa
do 2 maruda, krzyk, po czym spokoj przy cycku i tak na przemian. dopoki nie padl ze zmeczenia badz z nudow hehe
a ja zniecierpliwiona zagladaniem do lozeczka i podawaniem smoka musiaalm wziac go do siebie do lozka
adas wczesniej musial pierwszy raz przeniesc sie do salonu bo o 6 mial pobudke hehe
jakies fotki z imprezki zalacze pozniej hehe
aha podczas lania wosku.. wywrozono mi swinke skarbonke (przyplyw kasy) adas zinterpretowala to inaczej.. powiedzial ze to ja jestem ta swinka skarbonka hehe tyle ze bez dna i mozliwosci oproznienia hehehee
a sam wrozbom sie nie poddal cwaniak jeden hehe
byla tez loteria fantowa ale my szczescia w takich grach nie mamy hihi
[ Dodano: 2007-12-01, 13:46 ]marta a co pilas i ile??
bo szukam weny do sprzatania
[ Dodano: 2007-12-01, 13:58 ]pokaze wam mojego leosia elegancika hehe
i jego starych hehe
[ Dodano: 2007-12-01, 14:03 ]Emilka_M pisze:A wy dziewczyny se slodzicie z tymi glosami
emilka powiedz cos.. to tez ci poslodzimy hehe