Awatar użytkownika
Kolka
Trzy tysiące lat minęło...

01 gru 2007, 13:48

Cześć! Ja tylko na chwilę bo mam duuuużo roboty :ico_olaboga:

Wszystkim malutkim jubilatom życzę wszystkiego najlepszego :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Viki super dresiara :-D
Mordko wybaczam :-D

A ja byłam w mieście i kupiłam sobie żelazko za talony, które mąż dostał z pracy. tak na pamiątkę, żeby coś mieć a nie przeżreć :-D Może w końcu polubię prasowanie :ico_oczko:
I kupiłam sobie seksi gatki za 5 zł :-D

No i muszę lecieć

papapa

Awatar użytkownika
Blanka26

01 gru 2007, 17:50

kolka talony dobra sprawa :-) mój mąż też dostanie :ico_brawa_01:
a co to za gatki???? :-D ja sobie dziś stanik kupiłam :-D
kasi.k Viki ma superowski dresssss

Awatar użytkownika
agi
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

01 gru 2007, 18:31

Bardzo dziekujemy za zyczenia.
Majutek spi, a ja mam huk roboty. Tak mi sie nie chce... ale musze sie wkoncu zmobilizowac!
wiecie co, sprobowalam kilku dan ze sloiczka i stwierdzilam, ze nie dziwie sie mojemu dziecku, ze robi takie kwasne miny przy jedzeniu. Marchewka smakuje jak mydliny, banan kwasny, jablko to juz sam kwas :ico_olaboga: . Zaczne jej gotowac sama. Musze tylko znalezc dostep do w miare malo skazonych produktow(pestycydy).

[ Dodano: 2007-12-01, 17:37 ]
Kolka, ja prasowania chyba nigdy nie polubie :ico_oczko:

Widze, ze Syla zdopingowala nas i zaczelysmy myslec o wymianie bielizny, a Kolka i Delicja slowa zamienily juz w czyn :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Blanka26

01 gru 2007, 18:47

agi ja też chciałam małej gotować sama, ale moje dziecko niestety podziękowało za mamine kulinaria i woli jednak słoiczki, choć to jak mówisz mydliny, no ale mojej Oli smakują :ico_noniewiem: natomiast chcąc gotować sama, niestety nie mam dostępu do ekologicznych produktów, a na zwykłym targu nie powiedzą mi na czym hodowali marchewkę. więc pozostaje mi zaufać mojemu dziecku i firmom które przyrządzają te " pyszności". No a póki co gotuję sama, bo muszę sprawdzić czy Olę coś nie uczula, ale ledwo co jej wciskam do buźki i to przez jej nieuwagę, na szczęście jeszcze nie zdarzyło się, żeby mnie opluła tymi potrawami :-D

Awatar użytkownika
Kolka

01 gru 2007, 21:00

Mojemu dziecku to wszystko jedno było do tej pory co jadła... czy ze słoika czy domowe jedzenie...

A doping czasem jest potrzebny. nawet w sprawach kobiecej bielizny. A może powinnam napisać zwłaszcza? :ico_noniewiem:
Mi prasowanie już się znudziło :-D Ale żelazko fajne, w porównaniu z tym co miałam. Teraz poluję na jakieś firaneczki, coby mi fajnie przy kompie się siedziało :ico_oczko:

Agi fajne zdjęcie Mayi :ico_brawa_01:

Lecę coś zjeść.

Papa

[ Dodano: 2007-12-01 ]
http://www.allegro.pl/item275362307_meb ... o_531.html
http://www.allegro.pl/item275366792_fio ... okoi_.html

dziewczyny- co sądzicie o tych mebelkach?? Moje zdanie jest takie, że są zajebiście drogie, ale jeszcze bardziej zajebiście piękne :ico_haha_02: W przyszłym roku będę robiła Juli jej własny pokój i jak na dzień dzisiejszy mam ochotę sprawić jej takie cudo :-)

A w ogóle to gdzie wszystkie jesteście? Czyżbym tylko ja siedziała w domu w sobotni wieczór? :ico_placzek:

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

01 gru 2007, 23:25

Ja tylko na momencik zlozyc dzisiejszym malym Jubilatom zyczenia
[size=150]Kochana Martynko,Gabrysina Olenko,Jagodko,Mayeczko,Delicjowa Olenko i Krystianku z okazji Waszej kolejnej miesiecznicy zycze WAM nieustannie usmiechnietego buziaka,radosci w oczkach i samych kolorowych snow na kazdy dzien.[/size] :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 gru 2007, 23:29

Ja jestem :-D

Kolka mebelki sliczne, ale cena :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Ale chyba nawet w UK kupiłabym tańsze. Zaraz ci powklejam linki :-D

[ Dodano: 2007-12-01, 22:40 ]
http://www.tuttibambini.co.uk/baby_furniture.asp

http://www.vivababy.com/

http://www.mothercare.com/gp/node/n/428 ... 8&mcb=core

[ Dodano: 2007-12-01, 22:52 ]
Czas na zyczonka ( w zasadzie po to tu weszłam) :-D

[center][size=200]DLA 8 MIESIĘCZNIAKÓW

JAGODY, MARTYNKI, OLI, ZUZI

WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJLEPSIEJSZEGO
[/size]

:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

I

[size=200]DLA 7 MIESIĘCZNIAKÓW

MAJCI, OLI, KRYSTIANA

WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJ, NAJWSPANIALSZEGO
[/size]

:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: [/center]

Awatar użytkownika
Kolka

02 gru 2007, 00:31

kasi.k, te też fajne, ale tamte są bardziej młodzieżowe :ico_oczko: Ale to tylko takie moje marzenia... Kiedy przyjdzie do realnego kupowania zaraz mi będzie szkoda kasy i kupię o połowę tańsze :-D

Idę psiać :ico_spanko: papa

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

02 gru 2007, 10:37

witam z Kacpim i z kawkąKolka, mi tez sie strasznie podobaja te mebelki ...ale cena :ico_szoking:

[ Dodano: 2007-12-02, 09:48 ]
a ja tylko na chwilke zameldowac sie i ide do mamy na obiad imieninowy :-D troche nie chce mi sie szykowac moich diablow .... no ale co tam przynajmiej obiadu nie bede musiala gotowac :-D

caro

02 gru 2007, 10:51

Mordko przyłączam się do kawusi :-D :-D

Dużo dużo zdrówka, miłósci i szczęścia dla Eryczka z okazji urodzin

:ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

Kolka meble fajne, ale cena jednak nie dla mnie, jak rozglądałam się po takich dzieciecych zestawach meblowych to podobały mi się takie jedne, ale za 1500zł :-)

Zyczę wszystkim udanej niedzieli :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”