CZESC DZIEWCZYNY dziekujemy wszystkim za pamięć i zyczonka dla Amelci :)
Ja niestety nie mam kiedy wejsc narazie na kompa bo maz z kumplem maja jakiś problem w kompie nie moga dojsc dlaczego głosu nie ma oollllaabooooga mi to tam jedynie głos byłby potrzebny jak filmy ogladałam z kamerki a tak to mie to rybka ale maż musi miec fonię i tyle hi hi hi no i ciekawe ile będa jeszcze tak grzebać
Z NOWOSCI wiecie co muszę sie wam pochwalić ze Amelcia zaczęła juz coraz sprawniej chodzic, praktycznie juz nie raczkuje tylko normalnie chodzi hi hi hi a dzis nawet goniła Kacperka-tak zaczęła szybko girkami przebierac normalnie my ponownie w szoku
NASZE ZDROWKO ja czuję sie lepiej,juz sie nie dusze i kaszel mam lepszy no i rzadziej go w ogóle na szczęscie mam takze mysle ze obędziesie bez szpitala na szczęscie bo idzie ku lepszemu
Amelka ma jeszcze katarek ale widzę ze dzieki temu ze tak szybko zareagowalismy i wysłuchałam te charakterystyczne szmery oskrzelowe to lekarka od razu kazała wykupic antybiotyk i zacząć inhalacje i Amelcia tez ma sie lepiej ;)
A teraz do rzeczy postaram sie troche poodpisywac hi hi hi ;)
MAMA KASIA no gratuluje pozbycia sie szwagierki hi hi hi-niech zyje wolnosc, wolnosc i swoboda
Wiesz co z tym sisiaczkiem Arusia to ja sie teraz trochę o Kacpiego siusiaczka martwię bo on ma 4,5 roku i jeszcze cały mu sie nie odkleił
,ściągam w kapieli ale i tak jeszcze nie schodzi tak jak powinien
Chyba zapodam tą wiesc pediatrze we wtorek przy okazji mojej i amelci kontroli
Tez gratuluje postępówAlusi jeszcze z tydzien i pewnie zacznie śmigać,no a o kuperku cos wiem, zresztą widziałś pewnie jak kiedys wkleiłam filmik z melci występami jak tyłeczek jej chodził hahahahahaa
OLALA fajna sesyjka
a co do prezentu dla 3-latka to faktycznie MAMA KASIA ma racje w tym wieku to chłopcy lubia puzzle,jakies układanki drewniane no i samochody najlepeij takie co sie da do nich cos włozyc załadowac,gdzies cos przewiesc hi hi hi
MALGOSIU no i masz ci los no, kurcze chyba tez tak jak ja za długo zwlekałas z tym lekarzem, teraz moja lekarka twierdzi ze tyle sie patogenow natworzyło i lata świnstwa w powietrzu ze jak dłuzej niz 3 dni sie zle czujemy powinnismy zgłaszac sie do lekarza bo lepiej zapobiegac niz leczyc bo ciezko teraz wyleczyc jest z niekotrych spraw.
Zycze ci duzo duzo zdróweczka kochana i nie martw sie na zapas o serduszko malenstwa bedzie wszystko oki tylko mi narazie przyjmuj te leki wszystkie co masz brac i dbaj o siebie :)
LULU gratuluje pierwszego zębolka
No i super ze filipek zaczął tez robic postępy rozwojowe jupiiiiii
KATELAJDKA nie wiedziałm ze nosisz okularki hi hi hi raz chyba na jednej fotce cie widziałm ;), pokaz sie no mi w tych okularach :)
wiesz ja mam ponoc bardzo dobry wzrok ale chcialabym miec okularki tak dla parady,nieraz sie w seksi sekretareczkę przed mezem pokazac hahahahahahahaaha
ML duzo zdrówka dla Tobiaszka
MAM NADZIEJE ZE UDALO MI SIE NADROBIC TROCHE I ZE UDALO MI SIE POODPISYWAC W MIARE HI HI HI-POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE BARDZO CIEPLUTKO