witam
Dziekujemy z Andrzejkiem za zyczonka kochanym ciotkom z TT i dzieciaczkom.
Skladamy zyczonka dla wszystkich solenizantow
Co do jedzenia to Andrzejek odkad poznal moje jedzonko,to innych nie chce
A ja nawet nie sole
Ma juz swoj smak np.samych warzywe nie ruszy,musi byc miesko. Banan dobry ale z jablkiem nie ruszy
Syla - dziewczyny tyle pisal o tej bieliznie,ze ja odnalazlam i mezusiowi spodobal sie pierwszy komplecik i powiedzial,ze dostane na gwiazdke
Niestety nie mam czasu na komputer - moj synus chyba znowu bedzie mial zabek bo strasznie marudny jest.Placze i ciagle chce na raczki. Nic mu sie nie podoba
Czytalam,ze i wasze maluszki marudza to moze faktycznie zabki
Dzis wyjezdzamy do mojej mamy,bo we wtorem mam podpis w posredniaku i bedziemy w srode
Mebelki suuuuuuuuuuper ale drogie jak pies.
M0rD3CzKa, to zloz mamie zyczenia od nas
kasi.k, Vikula super wyglada w tym desiku
caro, dla ciebie tez milej niedzieli
Kolka, i tak bys sie nie najadla u tesciowej
Nie wiem czy pisalam,ze jezdzimy z Andrzejkiem po poradniach w zwiazku z ulewaniem. Duzo ulewa a zaraz potem mu w nosku
sie zbiera i splywa do oskrzeli, co w efekcie pododuje nawrotowe zapalenie oskrzeli
USG wykazalo,ze jest super,zadnych uwag,idealna budowa przelyku,zwieraczy itp.,czyli teoretycznie refluksu nie ma
Wyslali nas po poradni gastro....blabla i tam lekarz powiedzial,ze mozna mu zrobic gastroskopie w znieczuleniu ogolnym ale nie poleca,bo ryzykowne.I tak bym sie nie zgodzila.Mialam gastroskopie i wiem jakie to mile
a jeszcze znieczulenie ogolne - O NIE !!!!! Wyslal nas do alergologa.Babka obejrzala go i mowi,ze skore ma sliczna - idealna ( z tego to dumna jestem bo moja teoria minimalizmu sie sprawdzila w jego przypadku - tylko kapiel w zelu Nivea i nic wiecej - zadnego natluszczania ),zebrala wywiad i kazala zrobic rendgen plucek i tez jest ok
A na tym zdjeciu widac,ze Andrzejek juz ma wszystkie zabki
Nie wiem co zrobic,chetnie bym odpuscila - moge go przebierac i prac ale ten wiecznykatar i oskrzela co 2-3 tygodnie mnie dobijaja