hej dziewczyny
ale napisalyscie

ale w koncu was doczytalam. Strasznie macie piszące weekendy.
Kasik ale dlaczego macie nieodzyskac tych pieniedzy? Przeciez wiecie na jakie konto wplacaliscie pieniadze a wlasciciek musial podac jakies dane. Nie rozumiem tego. Na ebayu raz kupilam i przez paypal wplacalam ale na allegro zawsze na konto wplacam.
A teraz czekam na 6 przesylek bo takie sa opoznienia na poczcie

Mam nadzieje ze przed swietami sie wyrobią. Najbardziej zalezy mi na panelu do radia bo w nowym samochodzie nie bylo tego panelu. Tydzien temu zamowilam i zaplacilam a facet mi w srode wyslal maila ze dopiero mi w sobote wysle bo do irlandii musial jechac

Kupilam body dla Tomka prezenty dla mojej siostry sobie smycz fajną i jeszcze jakeis duperele o ktorych zapomnialam.
Sobota miala byc pracowitym dniem mialam pojechac na zakupy swiateczne ale wczesniej dalismy samochod do mechanika by rozrzad zmienil. O 14:30 mial skonczyc a okazalo sie ze dopiero zaczal wtedy

i rozbabral samochod i okazalo sie ze zly rozrzad byl i bez samochodu zostalismy

dzisiaj ma zmienic i dzisiaj na zakupy mamy pojechac. A jutro mam wolne bo ide z Tomkiem do logopedy. Jak wiecie nie chce gadac. No i zobaczymy co logopeda powie. Podejrzewam ze nic, ale warto pojsc.
Fela co do nauki nocnikowej zla jestem bo wiem ze gdybym z 2 tygodnie poswiecila Tomkowi to by sie nauczyl. W sobote zdjelam pieluche i na poczatku dwie wpadki byly ale potem sucho. W niedziele dopiero pod wieczor wpadka byla. A dzisiaj znowu mu zaloza pieluche i tyle mojej nauki
Beata fajnie ze zajrzalas. Synkowie strasznie podobni do siebie. A co do chorob to duzo zdrowka zycze.
Sandrusia ale super ze sie zdecydowaliscie na drugie dziecko. Bedzie mala roznica wieku.
A gdzie sie
Julie podziewa???
Lucy super zdjecia dawno nie wklejalas a co do zdjec ja mam ten sam problem bo glownie ja robie zdjecia wiec mi nie ma kto.
Jasnie Pani czekam na patent mam nadzieje ze w polsce jest on wykonalny.
Marta ty to super smieszna babka jestes

ten jacol to ma super wesolo z Tobą.