I CHYBA PISALAM ZE TWINKI NAM ZNIKNA I OSTATNIO ZACZELAM SZUKAC INNA RASE PIESKA DLA DZIECI BY CHARAKTER BYL LAGODNY I ZEBY NIE ZRZUCALY SIERSCI
[ Dodano: 2007-12-01, 15:53 ]
sorki za duze litery
[ Dodano: 2007-12-01, 15:54 ]
pytalam o rozne rasy psow malych i znalalzlam idealnego rasy shih-tzu
[ Dodano: 2007-12-01, 15:56 ]
dzisiaj bedzie u nas juz 3cia noc nazwali ja tam szanel i spodobalo mi sie to imie i chyba tak zostanie chyba ze znajde cos jeszcze lepszego jak bede miala czas bo to na internecie musze poszperac!jechalismy po nia w jedna strone 110km ale warto bylo jaka kochana malutka
[ Dodano: 2007-12-01, 15:57 ]
czekala wysrojona na nas ze spinezka hihi!pierwsza noc byla dla mnie gonieniem od dzidziusia do dzidziusia
[ Dodano: 2007-12-01, 16:01 ]
szanel spala w lazience ladnie do godziny 1 i zaczelo sie wycie i placze pieseczka,przynioslam ja i polozylam w jej spanku obok naszego bym mogla siegnac do niej reka i tak ja glaskalam i zasypiala potem kewinek przyszedl po mnie,poszlam spac do niego po cichutka tak by pieska nie obudzic

pozniej jarusiek mnie zawolal ze piesek placze kewinek juz spal to przyszlam uspic pieska za okolo godz jak piesek pspal kewinek przyszedl po mnie hihi
dzisiejsza noc byla lepsza , pieska tez o 1 musialam przyniesc ale pobawil sie i usnal potem przyszedl kewinek juz kolo 4 po mnie i poszlam do niego spac o 7 przyszlam bo slyszalam ze piesek skuczy hihi i jak jarusiek szedl do pracy poszlam jeszcze pospac do kewinka
[ Dodano: 2007-12-01, 16:03 ]
kewinek dzis kopnal pieseczka w brzuszek ale biedna skuczala ,a kewin dostal klapsa poszedl za kare do pokoju tlumaczylo mu sie znowu duzo,nie wiem kiedy sie powstrzyma od jakiejs agresji deniska dzis mocno ugryzl,chyba ma jakis zly dzien,ale trzeba bardzo na niego patrzec
[ Dodano: 2007-12-01, 16:05 ]
szkoda tego twinkiego ale co zrobic pozniej pomyslalam ze moze i lepiej jak na kewinka mi warczal i inne dzieci to byl taki niepewny pies wszystkie pekinczyki takie wlasnie sa