[ Dodano: 2007-12-03, 14:41 ]
dzień dobry popołudniu
Dziś nadrobiłam wszystkie sprawy co nie zdąrzyłam w ubiegłym tygodniu... Miałam też czas na pranie i sprzątanie.
Agatka właśnie drzemie - drugi raz, mąż zaraz z pracy wróci ale na 16:00 jedzie zdawać prawko na ciężarowe, więc trzymajmy kciuki
rozpieszczanie ja również nie jestem za zbyt mocnym ciaćkaniem, oczywiście jak teście przyjadą to patrzeć nie moge czasami co oni z tym moim dzieckiem wyprawiają, ale co moge, jak coś powiem to jeszcze sie obrażą i wtedy dopiero...
Ja Agatki tak jak
karolas i aga nie rozpieszczałam aż nadto, takie zwykłe pieszczotki owszem, ale nie do przesady. Spokojnie mogę być w innym pokoju a Gagata drugim. Amleka jest bardzo samodzielna, naprawde mówie wam, sama się umie pieknie bawić co w rączki popadnie i tak sobie maszeruje po pokojach

Agatka też jak coś robie i widzi albo odczuwa że nie mam czasu np. prasuję czy zmywam czy gotuję to albo sobie śmiga chodzikiem po pokojach ale siada na podłodze i bawi się klockami. Nie wyobrażam sobie co by to było, gdybym nawet nie mogła sama iść do toalety
karolas super pomysł z tymi "GŁUPOTKAMI"
To ja może powiem (karolas wczoraj opowiadałam) jak w ubiegłym tygodniu "odrabiałam lekcje" to w tym czasie moja mama bawiła się z Agatką, tzn. rozwiązywały "razem" krzyżówki, i nagle Agatka taka cicha się zrobiła a ona odgryzła mojej mamie wszystkie guziki od bluzki (czyli 5) naszczęście ich nie połknęła tylko moja mam je wzięła jak to spostrzegła, trochę niebezpieczne ale śmiesznie wyglądało...
katelajdka mnie sie marzy tak spotkać ze wszystkimi Lutówkami i zrobić ogromną fotke wspólną naszych pociech
[ Dodano: 2007-12-03, 14:45 ]
ML super fotki, słodko wygląda jak Tobiś tak "dziwnie" śpi w łóżeczku, dziwnie nie dziwnie, moje dziecko też takioe akrobacje ostatnimi czasy wyprawia że szok..
a mąż super wygląda w tym mundurze, z resztą mnie to chyba każdy facet w mundurze sie podoba
Nic lecę hmm... ide po prostu pooglądac TV
[ Dodano: 2007-12-03, 14:48 ]
acha
karolas i jak tam z tą kaszka, smakowała Melci?
nio i
Małgosiu jak się czujesz, mam nadzieję że z dnia na dzień coraz lepiej