Witajcie kwietnióweczki!
U nas wczoraj była piękna pogoda! byliśmy na zakupkach, niestety nie bardzo udanych, kupiłam sobie cacaną bluzeczkę, spodni ciążowych nigdzie nie znalazłam
, jutro myślimy z Piotrkiem wybrac się do Oświęcimia, może tam coś znajdę, chciałabym jakieś fajne lekko dopasowane spodnie
... ale zobaczymy czy to jest realne... jak nic nie znajdę, to może w któryś weekend jeszcze przed świętami wybierzemy się do Krakowa, tam to już powinnam na coś trafić - taką mam cicha nadzieję....
mężu wypatrzył taki śliczny komplecik - kawtanik + śpioszki biało błękitne, no poprostu nonono, ale typowo dla dziewuszki, z kwiatuszkami i motylkami, nie mogliśmy przeżałowac, bo wyglądały naprawdę rozbrajająco cudnie
, no ale trudno, zakupy dla syna dopiero przed nami więc mam nadzieję, że jeszcze nic stracongo
byliśmy wczoraj z mężusiem też na wieczornym spacerku i w wypo,
oglądaliśmy "wzgórza mają oczy 2", dobre tak samo jak i jedynka - czyli STRASZNE i MASAKRYSTYCZNE!
wczoraj gnębił mnie okropny ból głowy, niestety całą noc mi towarzyszył i cały ranek, teraz na szczęście zelżał - hura!
pokaże Wam co kupiliśmy dla małego, ja się wahałam, ale mężu się uparł noi już do nas wędrują
http://allegro.pl/item274169459_disney_ ... _hit_.html