Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

03 gru 2007, 13:26

Emilka_M pisze:A ty kochana gdzie sie pakujesz?? Do PL lecicie??

tak do PL, ale tylko z Tośkiem, B zostaje... :/
a jak wrócę to On wyjezdza...ech...no ale na szczęście nie długo święta...a mój maz nie pracuje po między świętami w sylwkiem więc OK..
Macie jakieś plny na sylwestra...?
Spędzacie TU czy w POLSCE?

[ Dodano: 2007-12-03, 12:33 ]
fela jakiś czas temu pisałam Ci PW, dostałaś...???
Gosia to rzeczyczywiście straszne opóznienia na poczcie ale widac taki okres przedswiąteczny.

Ja wróciłam z apteki i robie pranko, i pakowanko na zmianę...nie mam zamiaru duzo brać...ale to tak zawze się mówi a potem...jeszcze to by sie wzięło i tamto...i tak!
Wczoraj prezenty dla rodzinki pokupowałam , także zakupy się udały :one:

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

03 gru 2007, 14:16

Maggie, my do PL nie lecimy, sylwka spedzimy w gronie znajomych u nas w domku :ico_oczko: ogolnie ze swiat zbytnio nie jestem zadowolona poniewaz tu jest tesc szwagier szwagierka no i tesciowa przylatuje ale wiadomo ...... wszystko i wszyscy beda u nas :ico_zly: bo oni na pokojach mieszkaja i tylko my wynajmujemy caly dom a ja wolalabym spedzic swieta z mezem i dziecmi a nie z wszystkimi bo wiadomo koszty zero prywatnosci i jeszcze ja bede musiala wszystko szykowac :ico_zly: takze wogole mnie to nie cieszy :ico_olaboga: nawet juz myslalam o wyjezdzie na swieta gdzies..... gdzie nikogo nie bedzie z meza rodzinki... bo niby nic do nich nie mam ale tez zbytnio za nimi nie przepadam :ico_oczko:
gosia888, a to wam sie porobilo z samochodem :ico_olaboga: przeciez dopiero co go kupiliscie i juz tyle rzeczy do roboty :ico_szoking:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

03 gru 2007, 14:26

Emilka no tak rozumiem Cię...to ciężko będziesz miała, my świeta spedzamy tylko we trójeczkę ...a w sylwka ze znajomymi najprawdopodobniej do pubu idziemy, jest tu u nas jakaś impreza polska ale chyba nie pojdziemy...
Najl;epsze jest to że faceci płacą drożej niż kobitki za wstęp... :ico_szoking:
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

SANDRUSIA))
Trzy tysiące lat minęło...

03 gru 2007, 14:51

hej wpadlam na chwilke bo Kubus zasna ale jak :ico_szoking: wsadzilam go do luzeczka i poszlam mleko zarobic przychodze a on spi :ico_szoking: wiec zeszlam cos napisac u nas przygotowania swiateczne trwaja :-D fajnie taka swiateczna rodzinna atmosferka :ico_brawa_01: . Moje samopoczucie swietne czuje sie o wiele lepiej niz wczesniej wstaje rano bez problemu wszystko mi sie chce super :ico_haha_02: nie wiem czy wam pisalam ze robilam w pl badania no i prawie wszystko ok tylko rozmaz krwia mialam troche nie taki ale to nic powaznego lekarka zapisala mi deprim i po tych tabletkach tak dobrze sie czuje pisze wam bo wiem ze nie tylko ja mialam takie problemy jak cos to polecam deprim nie dziala odrazu ale po 2 tyg jestes jak nowonarodzona :ico_szoking: :ico_brawa_01: zmykam obiadek szykowac zajze pozniej

[ Dodano: 2007-12-03, 14:00 ]
aha dziewczyny bardzo prosze o podbice aukcji :ico_sorki:
http://www.allegro.pl/item277633288_zes ... bacz_.html
to na 19.zl
http://www.allegro.pl/item277631278_zes ... bacz_.html to na 35zl
http://www.allegro.pl/item277978991_nex ... damy_.html i tu na 50 dziekuje slicznie :ico_buziaczki_big:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 gru 2007, 15:35

Emilka_M pisze:przeciez dopiero co go kupiliscie i juz tyle rzeczy do roboty

ale te rzeczy trzeba bylo zrobic po kupnie. Rozrzad, swiece, filtr paliwa i powitrza olej. To obowiazkowo bylo trzeba. Nic ponadto nie robilismy

fela
Już śmiało chodzę po forum!

03 gru 2007, 17:47

gosia no szkoda ze te twoje dwa nauki sikania dni poszly na marne.mi sie wydaje ze takim czyms tylko tomus zglupieje,bo w koncu nie bedzie wiedzial gdzie ma sikac.lepiej zacznij go uczyc jak bedziesz miala wiecej wolnego.

maggie nie dostalam od ciebie pw :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

03 gru 2007, 18:14

hej dziewczyny!!!
Gosiu no niestety jak sie ma auto to tzraba łądować kase :ico_olaboga:
a ja to mam fioła i masz rację Jacol wariuje ze mną ale sie nie nudzi przynajmniej :ico_brawa_01:
a ja dzis ze Zubelkiem sie spotkałam tylko szkoda ze deszcz padał :ico_olaboga: ale Anka to super dziewczyna :ico_brawa_01: a jej córeczki boskie :ico_brawa_01: jak dorwały Frania to go wycałowały i głaskały :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: franko w szoku i sie cieszył :ico_brawa_01: hihihi mam nadzieje ze sie bedziemy spotykac częściej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ostatnio zmieniony 04 gru 2007, 21:43 przez martuchafrost, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

03 gru 2007, 18:19

martuchafrost, fajnie ze wam spotkanko wypalilo :ico_brawa_01: ja niestety nie moglam byc, sama wiesz...

Kurde plecy mnie sprasznie bola :ico_placzek: myusze isc sie polozyc :ico_placzek:

fela

03 gru 2007, 20:39

emilka bidulko ,kuruj sie i nie dzwigaj tyle.duzo zdrowka.
marta zubelek wow fajnie ze sie spotkalyscie.... :ico_brawa_01: macie fotki ze spotkanka?wklejac....

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

03 gru 2007, 22:26

Fela nie mamy fotek bo padał deszcz i zmokłyśmy jak kaczki :ico_oczko: wiec jak byśmy wyglądały ?????????????? :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
a gdzie Madziora ????????????????????????????????????????????????????

Wróć do „Pozostałe”