ojej wody 2 łyzki cieplej hehehe...
nie zauwazylam ze nie napisalam hehe
zawsze mi ten biszkopcik wychodzi...
a mase preferuje standardowa na bitej smietanie, ubijam kremowke 30 lub 36 % z cukrem waniliowym , kilkoma łyzkami soku z wycisnietej cytryny, czasmi tez daje jakis olejek zapachowy, lub skorki startejk pomaranczy troszke,.... i czesto dodaje smietan-fixa aby byla gesciejsza i sie lepiej trzymala...
mozna dodac kakao, barwnik jakis spozywczy....
a biszkopt nasaczam taka mieszanka:
sok z cytryny, napar z herbaty, spirytus, lub jakis inny alkohol w zaleznosci wlasnie jaki tort ma smak
, moze byc jakies amaretto, rum...
no chyab ze tort dla dziec ito nie robie z alkoholem
nasaczam kazdy placek biszkopta, tylko ten pierwszy naj mocniej zawsze a potem klade na niego dzemik jakis, zazwyczja jakis kwaskowu, najlepiej lubie powidla sliwkowe
ale to do wszystkiego hehe...