ahhh byłoby zbyt pięknie...gdyby nie one to bylo by tak fajnie
łoj mnie też.W nocy to nieraz nie moge podnieść się zeby iść siku, nie mówiąc już o ubieraniu butów ,sobie czy małej,a po goleniu nóg nie mogę się odprostować, jakoś szybko mnie tym razem kregosłup dopadł, z Emi dopiero w 7 miesiącu.coraz bardziej boli mnie kregosłup
mnie też, najwiecej rachunków, do tego jeszcze ubezp samochodu,koszta przyjazdu chłopa,prezwenty, zakupy na święta, gin+usg, a i jeszcze w tym miesiącu czeka nas mechanik samochodowy,bo coś pompka paliwowa nie zasysa czy cuś tym stylu,to chyba bedzie ogromny koszt bo chyba nowa ponad 2tys złten grudzien mnie zrujnuje mam takie tyly z oplatami w tym miesiacu ze nie dowiary
mam nadzieje bo nie chce mi sie tu wcale siedziec tylko te zasrane pieniadze nas tu trzymaja... nim sie obejrzysz to na nowo tu przyjedziesz.
fajnie by to wyglądało kilka babek z brzuchami pod nosem rabują bankdzis duzego lotka puscilam jak nawet 5 nie wpadnie to robie skok z toba
fajnie by było fajnie, może i na policje by nic nie zgłaszali żeby nas nie ciągać po sądach - ehh pomarzyć dobra rzeczfajnie by to wyglądało kilka babek z brzuchami pod nosem rabują bankPewnie by nam kase dobrowolniwe oddali coby nas nie stresować
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość