Justynko mam nadzieję, że Veronisia szybciutko wróci do zdrówka
Violu piękna sukieneczka Oj szalejesz szalejesz Mała modnisia rośnie
Asiu u nas porządki hmm... stoją w miejscu hihi co dzień mam coś do sprzątania i co dzień to sprzątam Najbardziej to już bym chciała ubierać choineczkę
A my niedługo idziemy do lekarza na szczepienia brr... Później wpadnę i napiszę ile Eliza waży i mierzy
Joasiu już mam dość spodni, dresów, koszul...
dziewczynki trzeba stroić....
a z porządkami to jestem jeszcze w lesie....w środę przychodzi facet do prania dywanów...
[ Dodano: 2007-12-05, 16:09 ] Kinga ja jestem do tyłu ze szczepieniem Mileny...już dawno powinna być zaszczepiona jakieś 4 tyg. temu, ale to wszystko przez tą panującą ospę...no i jeszcze musimy czekać...jakieś 2-3 tygodnie...
dzieujemy wam, u nas bez zmian dalej goraczka no i przytym marudna i płaczliwa.
no sukienusia sliczna Violu, ja tez jestem za sukienkami
Joasiu ja narazie tylko mam okna umyte, ale niemam co sie stresowac bo moze za dwa miesiace bedziemy sie przeprowadzac, jesli wszystko pójdzie dobrze
tak czopek EFERALGAN dopolódnia a teraz szwedzki alvedon przeciwbólowy i przeciwgoraczkowy i uspokoiła sie i zasneła a i główka chłodniejsza sie zrobiła.
kolezanka mi mówiła ze grypa żoładkowa panuje u nas
dobra to po koleji.....
Moniw witaj kochana za 50 post i dla twojego szkraba.
Violu ale szalejesz z tym allegro... I pomyśleć że jeszcze niedawno tak niepewnie tam zaglądaałaś
sosim Zosieńka cudowna
A co do porządków, to niestety ja jestem jeszcze dalekooooo w polu.......... Nie umiem sie zmobilizować niestety........ Na bieżąco jestem tylko z szafą Natali bo ona tak szybciutko rośnie że trzeba to przeglądać często......
Miłych snów i niech wam pod poduszkami Mikołaj zostawi masę prezentów