Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 gru 2007, 16:40

Jak mężuś mi wrzuci zdjęcia na komputer,to Wam pokaże mój brzuszek.Moja córcia robiła fotki,bo męża to sie o to doprosić nie mogę.

[ Dodano: 2007-12-05, 15:41 ]
Hehe,dodam,że to może potrwać nawet kilka dni,chyba,że mu humor dopisze,to może dziś to zrobi :ico_oczko:

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

05 gru 2007, 17:03

Zulcia, upławami się nie martw. Monika ma rację. U każdej jest z tym inaczej, ale czytałam, że to normalne.

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

05 gru 2007, 17:06

witajcie dziewczynki
ja już po wizycie droga do szpitala zajęła mi w korkach 1,5 godz a na poczekalni jeszcze 2 godzinki ,samo zaś spotkanie z lekarzem trwało 15 min hehe
Wyniki ok,dzidzia ma się dobrze,serducho bije-tyle co się dowiedziałam.
Następna wizyta dopiero w lutym.
Najważniejsze dla mnie,że serducho bije a dzidzia nadal żyje sobie spokojnie w swoim M1 :ico_haha_02:

Ten kostiumik Pani Mikołajowej jest faniutki i taki sexi :-D
Tuniczkę też tą oglądałam i wybrałam coś takiego -właśnie licytuję http://www.allegro.pl/item273290909_mad ... zor_s.html

Natomiast golfik tez mi się strasznie podoba,ale skąd na to wszystko brać hehe

Szczako
no i doczekałaś się kochanieńka zgrabnego brzusia :ico_brawa_01:

Zulciu czekam z neicierpliwością na zdięcia :ico_ciezarowka: ,może szanowny M. się jednak zlituje i wklei jezcze dziś :ico_sorki:

Moniczko też to kiedyś pisałam o tymże facet poprostu powinien pobyć przez jakiś czas kobietą z jej najgorszymi zmaganiami nie tylko życia codziennego.
Jednym słowem każdemu należy się na juro na Mikołaja potężna rózga!!! :ico_zly:

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 gru 2007, 17:45

emalia30, strasznie się cieszę,że u wizyta u lekarza przebiegła bezproblemowo i że dzidzia miewa się dobrze :ico_haha_02: A co do fotek to się z szanownym M poprztykałam,bo miał pozmywać,a w końcu ja to zrobiłam :ico_zly: ,ale za to on obiera ziemniaki :-D ,ale może wrzuci na komputer.A tuniczka śliczna.
Hehe,słyszę,jak szamocze się po kuchni i coś tam gada do siebie :-D
Dziewczynki,mam do was prośbę odnośnie allegro.Bo mnie niedawno moja siostra zarejestrowała i jeszcze mi to potwierdzenie pocztą nie przyszło.Czy mogę licytować,czy muszę czekać,az mi to przyślą?Wiem,że w niektórych aukcjach nie mogę klikać na kup teraz.Jeśli chodzi o komputer to ja jeszcze zielona jestem :ico_wstydzioch:
Buziaki,zmykam obiad kończyć

[ Dodano: 2007-12-05, 16:54 ]
Obrazek

[ Dodano: 2007-12-05, 16:55 ]
To dla Was moje drogie Majóweczki :-D Na Mikołajki :-D

[ Dodano: 2007-12-05, 17:22 ]
A to jakie słodkie,szkoda,że nie mogę sobie tego w podpisie wziąc,bo jak to wpisuję,to mówią mi,że podpis mam za długi.A nie chcę sobie kasować suwaczków.
Obrazek

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

05 gru 2007, 19:04

hej Zulciu ja juz dość długo urzęduje na allegro i miałam dość długą przerwę z kupowaniem tam aż do teraz.
Jak dobrze pamiętam to musisz poczekać aż przyślą ci to potwierdzenie,bo chyba jednak bez niego to problem jest.
hehe to się twój M. nawścieka hihi.a niech ma :-D

A czy zielona jestes w komputerach tego nie mogę powiedzieć,gdyż patrz jakie piękne obrazki nam kochana wkleiłaś :ico_brawa_01: :682: :588:
gdzie je można znależć??
mój M po pracy położył się i śpi,miał jak to powiedział ciężki dzień i dziś mu w to uwierzę,bo z równowagi też się wyprowadziłam po jego opowieściach :ico_olaboga: ,szkoda słow jacy Irole potrafią być niefer :ico_zly:

[ Dodano: 2007-12-05, 18:12 ]
hehe i ja się postarałam i to odemnie na Mikołajki :ico_oczko:

[url=http://www.glitter-graphics.com]Obrazek[/

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 gru 2007, 21:36

emalia30, śliczne :-D A mój mąż leży przed tv i też drzemie :ico_oczko: Właśnie zalicytowałam na allegro pluszaczka tak na próbę,zobaczymy co z tego wyjdzie :ico_noniewiem: Z Warszawy,więc odbiór osobisty,a w piątek się kończy licytacja.To mój pierwszy raz :-D (na allegro oczywiście)Myślę,że nikt tego nie przelicytuje,bo to mała pierdołka i nie warta tych 7zł.Ale zawsze ten pierwszy raz musi być.Kurcze,mam pietra.
Na Twój obrazek nie da się kliknąć,żeby się otworzyło,a na moje się da i stąd to wzięłam,po prostu kliknęłam u kogoś i mi się stronka otworzyła :-D

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

05 gru 2007, 22:07

zamówiałam dla Was na jutro Mikołaja i mam nadzieję,że każdą ten Mikołaj odzwiedzi:)
Wkleję wam kochaniutkie zdięcie byście miały pewność czy to nie podróbka ok ? :-D

Obrazek

A tym co mąż się żle sprawuje proponuje zamianę na stałe hehehe :mikolaj: :580:

Zulciu :ico_brawa_01: ,no widzisz nie takie straszne i trudne to allegro :)
Obyś się tylko nie zaraziła szeleństwem zakupów tam,bo można się wciągnąć :-D

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

05 gru 2007, 22:14

ObrazekObrazek
a to dla was kochane :ico_buziaczki_big: i zycze wam aby mikolaj przyniosl wam wymarzone prezenty :-)
dzis niestety z wami juz nie poklikam bo maz okupuje komputer a ja dorwalam sie laptopa i tu mam inne rozmieszczenie liter i az cos mnie trafia jak mam cos napisac :ico_zly: ... ze nie wspomne o braku myszki

[ Dodano: 2007-12-05, 21:18 ]
takiego mikolaja to ja poprosze :-D a gdzie ma wor?..........................ten z prezentami :ico_nienie: :ico_oczko: :-D

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

06 gru 2007, 09:54

witajcie
ja za chwile do pracy,ale mam szybkie do was pytanko
a mianowicie,chodzi mi o piersi-bolały strasznie,a od jakiś 2 dni przestały i zrobiły się takie miękkie-czy to dobry objaw??
Ja mam złe skojarzenia z tym,bo przy tamtym poronieniu nim to się stało to tak miałam:(

ok uciekam

Miłych Mikołajków,starty prezentów a nie zapomnijcie drogim M podrzucić rózgi :P

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

06 gru 2007, 10:32

witajcie kochane :) udanych mikolajkow zycze jeszcze raz :)
emalia, co tych piersi, to ja mam tak samo teraz i tak samo mialam w pîerwszej ciazy, wiec chyba wszystko jest ok :ico_oczko:
teraz to bol piersi byl tak duzy, ze byle potarcie, lekkie uderzenie sprawialy mi ogromny bol...chyba nie musze pisac o spaniu na brzuchu czy pieszczotach z mezusiem :ico_olaboga:
teraz wszytstko jest juz dobrze, tylko piersi mam wieksze i mam wrazenie ze sa takie obwisle :ico_zly: a tak w ogole to biuscik mi podrosl po pierwszej ciazy i niewiele zniknal z czego nie specjalnie jestem zadowolona, bo wolalabym miec malutki :ico_haha_01: naprawde :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”