Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 gru 2007, 23:34

Jasnie Pani :), hehe niezly ten mikolaj :ico_haha_01:
u nas nie bedzie go w tym roku ale mam nadzieje,ze gwiazdka juz da radé :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 gru 2007, 00:01

Hej Kochaniutkie :-D

Straszecznie się za wami stęskniłam :ico_placzek: ale moja Vikulka tak bryka, że wyciąga z mamusi całą energię :-D no i nadal kontynuujemy naukę samodzielnego zasypiania...

Napisałyście przez ten czas baaardzo duzo, przeczytałam wszystko ale pamiętam nie za wiele :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Tylko ostatnie posty w zasadzie :ico_sorki:

Zubelek witaj kochana :-D i jak ci się podoba w Irlandii?? troszkę już się zadomowiłas??

Martucha rozumiem że nie chcesz się denerwowac ale Kochana, co mam byc to będzie... w Belfaście jest was tyle że zawsze której będziesz mogła Frania podrzucić na chwilkę :ico_oczko: :-D a na powaznie, głowa do góry...

Jasnie Pani super ten Mikołaj :ico_brawa_01: ale, co on tak wcześnie do Ciebie zawitał??

Sandrusia foteczki sliczne :ico_brawa_01: wyglądacie tak radośnie :ico_brawa_01: i super, ze z powrotem z nami jesteś, bo bardzo się martwiłam co się z Tobą dzieje :ico_olaboga:

Madziorka widziałam twój opis na gg o humorku :ico_olaboga: i durna psitka zamiast napisać cos i cię pocieszyć (jakby się udało) to wolałam cię nie drażnic :ico_puknij: mam nadzieję, że u Ciebie już lepiej... a u nas tez jest taka grota gdzie robią zdjęcia z Mikolajem i muszę się własnie wybrac z Viki i strzelić pamiątkę, bo to przeciez pierwszy Mikołaj, pierwsze świeta :-D

[ Dodano: 2007-12-04, 23:04 ]
Madziorka a z której firmy na Allegro korzystacie z tym kalendarzem?? bo ja znalazałam takową http://www.allegro.pl/item274221418_na_ ... nowy_.html

aha, dziewczyny nie wiem czy wiecie (ale zakręcone stwierdzenie :ico_puknij: ) więc wam piszę że w Toys'R'Us jest promocja na zabawki Fisher Price i Bruin :-D Kup 3 a zapłac za 2 :-D

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 gru 2007, 00:04

kasi.k pisze: ale, co on tak wcześnie do Ciebie zawitał??

hehe, wygrzebalam se go sama z szafy :ico_oczko:
uciekam do Łozkowic :ico_oczko: bede juto :ico_oczko:

fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

05 gru 2007, 00:12

witam
sandrusia fajne fotki :ico_brawa_01: i podziwiam ze juz chcesz nastepna dzidzie,ale odchowasz sobie za jednym zamachem i bedziesz miala z glowy :ico_oczko:

madziorkachyba hormony ci poszalaly ze milas taki humor :ico_oczko: ale dzisiejszy shopping napewno cie rozweselil....a tesciu to troche przegina z tymi podgaduszkami,dobrze ze juz go niedlugo nie bedzie,bo wraca do pl jak dobrze pamietam :ico_haha_01:

kasikbryka powiadasz :-D pomysl ze niedlugo zaczna sie dasy i humorki,wlasne zdanie itp to dopiero jest jazda bez trzymanki :-D :-D
u nas tez ma byc mikolaj w centrum i tez skoczymy na fotke :-D i we wtorek idziemy z kondziem na swiateczna imprezke z play group ,ma byc ponad 45 dzieci,bedzie jedzonko,picie,tance hulance :ico_oczko: oczywiscie w wykonaniu maluszkow he he no i swiety mikolaj :-D

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 gru 2007, 00:28

A z tej całej bieganiny przedchrztowej, a potem ciągłego zawiorwania u mnie zapomniałam Wam wkleic filmik Viki szalejącej na bouncerze...
Przepraszam za podkład, ale była wtedy u mnie kumpela :ico_sorki:

http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 8482665069

Fela o tych innych czekających mnie przyjemnościach wolę na razie nie mysleć :-D jak ona ma tyle sił na naukę raczkowania, wymuszanie prowadzenia ją za rączki po domu itd. to pewnie nieźle tez da popalić z dąsami itp. :ico_olaboga: :ico_szoking:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

05 gru 2007, 01:18

Kasik Viki bosko szaleje i tak super sie śmieje :ico_brawa_01:
a ja dzis znowu horror miałam bo była u mnie kolezanka i wzięła Frania na rece a On biedak tak sie darł i szukał mnie wzrokiem :ico_olaboga: a ja myślałam ze jak pojade do Polandu to mnie odciążą troszkę :ico_olaboga: ale mam nadzieje ze sie przyzwyczai i nie bedzie ryczał jak go ktoś na rece bedzie brał :ico_olaboga:
a jutro kolezanka mi zostawia synka 4 lata na popołudnie bo jedzie z dzidzią na szczepienie wiec bez sensu czterolatka ciągnąć ze sobą :ico_olaboga: wiec jutro dzionek pracowity :ico_brawa_01: tylko ciekawe jak znowu Franko bo dzis jak małego zobaczył to w ryk :ico_olaboga:
macie racje, jesli bede w ciąży to jakoś damy radę :ico_oczko: przecież Franczeska tez nie planowaliśmy a kocham Go ponad życie i nie oddałabym go nikomu i nigdy na świecie :ico_oczko:
zobaczymy co zycie przyniesie, moze po prostu okres sie rozregulował i to wszystko :ico_olaboga:
Zubelek a ja myślałam ze sie spotkamy w piątek bo z Emilką sie spotykamy na mieście, ale skoro macie przeprowadzkę to rozumiem, to jest wazniejsze no i w koncu bedziecie na swoim :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: buziole dla rozrabiarek :ico_brawa_01: :ico_oczko: :ico_buziaczki_big:
Jasnie Pani to Cie Mikołaj urzadził :ico_brawa_01: :ico_oczko:
a ja dostałam palete kosmetyków od mikołaja: cienie, pudry, eyelinery, tusze, pomadki, błyszczyki, kredki do oczu, pędzelki , itp wiec sie ciesze :ico_brawa_01: bo starczy mi chyba na rok czasu wszystkiego :ico_oczko: albo dłuzej :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 gru 2007, 09:39

hehe, znowu pierwsza :ico_brawa_01: ( no chyba, ze posta Marty po polnocy liczyc juz za dzis hmmm :ico_noniewiem: )

Kasik Viki fajnie na bouncerze skacze. A na twojej instrukcji pisze jak dlugo dziennie dziecko moze na tym skakac? Bo na tych w PL pisze ze tylko 20 min dziennie
Marta to cie Mikolaj wymalowal :ico_brawa_01: mi taka paleta starczyla by na jakies 30 lat hehe, bo sie maluje raz na tydzien, a jak dobrze pojdzie to ani razu :ico_oczko: . nienawidze zmywac makijaz :ico_zly: :ico_zly:

Wklejac mi tu zaraz wszystkie foty z Miklojem :ico_brawa_01: :-D

Moj maz jutro zdaje, wiec musiamy sie ewakuowac, zeby mogl sie uczyc ( a pogoda niefajna :ico_noniewiem: )

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

05 gru 2007, 10:05

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Jasnie Księżniczka mnie wyprzedziła :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
stawiam :ico_kawusia: :ico_kawusia: :ico_kawusia: :ico_kawusia: :ico_kawusia:
dla wszystkich :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dziewczyny a co sie z Moniką dzieje?????? dawno jej nie było :ico_olaboga:
u nas dzis leje :ico_olaboga: a ja chciałam na spacer iść bo wczoraj nie byliśmy :ico_olaboga:
młody ma wolne to git powiem mu zeby obiad zrobił :ico_smiechbig: a Franko niech odkurzy nie?????????????????? hihihiihihihi

aha: zepsułam słuchawki od skypa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: yupi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: święty spokój z teściową :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dobra spadam bo mały Mrozik brękoli :ico_oczko: i woła " mother come here " :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-12-05, 12:38 ]
dziewczyny dostałam smska od Ilonki od poniedziałku są juz na nowym mieszkaniu, są padnięci ta przeprowadzką, netu jeszcze nie mają wiec Ilonka przesyła całuski, dla wszystkich na TT i wszystkich dzieciaczków :ico_brawa_01: kochana ta nasza Ilonka :ico_brawa_01:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

05 gru 2007, 18:03

martuchafrost pisze:kochana ta nasza Ilonka :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Zubelek jak Ci sie podoba w Irlandii?
my bylismy dzis na spacerku,a wczoraj tez dalismy spokoj,bo lalo i lalo :ico_olaboga: dzis juz troszke lepiej...

monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

05 gru 2007, 19:29

martuchafrost pisze:dziewczyny a co sie z Moniką dzieje?????? dawno jej nie było

dzieki za zainteresowanie kochana :ico_sorki: :ico_sorki:
nie pisalam bo mam chyba slabszy okres teraz w piatek moje dzieciatko mnie okropnie nastraszylo,bo caly wieczor cala noc i ranek sie nie ruszalo,chociaz zaczepialam je jak tylko moglam,a tu nic cisza :ico_placzek: nie pamietam takiej okropnej nocy jak tamta ile sie wyplakalam to szok :ico_olaboga: rano maz zadzwonil do giny i pojechalismy,ale juz przed samym wyjazdem malenstwo kopnelo mame 3 razy,wiecie jaka to byla dla mnie ulga normalnie szok, u giny troszke mame dzidzia pokopala,a pozniej zasnela na usg i nozki miala zlaczone i nie pokazala co tam ma miedzy nimi :ico_haha_01: teraz tez sie nie wiele rusza,ale co jakis czas kopnie lekko mame,i sie juz nie martwie tak,chyba jest tak ulozone ze slabo czuje ruchy,albo to poprostu maly leniuszek :-) dzis mialam wizyte u poloznej i jak badala serduszko to powiedziala mi ze bije z czestotliwoscia 150 udezen na minute,a normalkie to 100-130 :ico_placzek: ale polozna mowila ze wszystko w porzadku,no ale powiedzcie jak ja mam sie nie martwic,chyba oszaleje do pordu. i po tym wszystkim zalapalam jakiegos dola chyba ,nawet nie chcialo mi sie pisac. :ico_placzek: dziewczyny dlatego chcialabym zeby juz byl marzec i zebym miala juz swoje dziecko przy sobie.
pozdrawiam i dzieki ze moglam sie wyzalic.

Wróć do „Pozostałe”