lidziasc
Wodzu
Wodzu

05 gru 2007, 22:12

Może Wy mi doradzicie- czy są jakieś godne polecenia pieluszki, tańsze niż pampersy i huggiesy?
ja bylam b zadowolona z happy.na noc dawalam pampresa a na dzien happy.ponoc dobre sa z rossmana.ale ja ich nie mialam bo niedawno dopiero wyszly <firmy baby dreams >
za to z huggis bylam niezadowolona :ico_noniewiem:

aga0406, filmik extra :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: gral na cymbalkach i na tatusu chyba tez chcial :ico_oczko:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2007, 02:59

HOP HOP HOP
TO JA WASZA MIKOłAJKA madziorka :mikolaj:
wpadłam do was bo wiem ze wszsytkie macie grzeczne maluszki (po mamusiach oczywiscie)
:682: :682: :682: :682: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj:
dla kazdego wirtualna mikolajkowa paczuszka i buziak!!!!
:ico_buziaczki_big:

i podsylam swoja liste zyczen :568:

to co napijemy sie za zdrowie naszego starego brodatego z workiem??

:564: :564: :564: :564: :564: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko:

[ Dodano: 2007-12-06, 02:10 ]
Kocura Bura napisał/a:
Może Wy mi doradzicie- czy są jakieś godne polecenia pieluszki, tańsze niż pampersy i huggiesy?
kocura bura ja slyszalam juz od kilku osob ze o dziwo pieluszki lidla sa rewelacyjne, lepsze od pampersa i huggiesow
nie wiem jak stoja cenowa ale pewnie tansze hehe
jednak o ich jakosci sama musisz sie przekonac

bo np wiekszosc wychwala huggiesy, a dla nas byly do nonono
kazda kupa wyciekala
a z pampersow nie

sorki ze mnie nie bylo..
w weekend mialam mega wisielczy humor hihi
na dodatek mamy (wlasciwie mielismy) tescia od soboty hehe
i wkurzona juz bylam jego uwagami
niby wypowiada je w miare delikatnie .. ale ja jestem z tych co draznia takie uwagi
a poza tym ostatnio moje hormony szaleja wiec nie trudno mnie rozloscic hehe
uwagi typu leos sie meczy na zakupach... szukanie skrotow do centrum przez park ktory jest w zupelnie innym kierunku tylko po to, by nie isc wsrod spalin itd
no nie da sie ominac rozwoju cywilizacji i wychowywac leosia w lesie.. hiih

no i wieczne poszukiwania skarpetek.. bo przeciez leosiowi ZIMNO :ico_puknij:

ale nie jest taki zly
bardzo kocha leosia i ma do niego taki czule podejscie ze trudno miec mu cos za zle hehe
tyle ze lubi sobie pogledzic hehe

na szczescie rano juz odlatuje ufff
i jutro zakupki w spokoju i w nieograniczonym czasie hihi

a u nas problem, nie problem ?- minal dzis 12 dzien bez kupki u leosia
wiem ze pewnie zaczniecie mnie straszyc i dolowac
ale co ja mam zrobic?
bylam dzis u lekarza ale nic nowego sie nie dowiedzialam
powiedziala ze dopoki leon ma sie dobrze, nie meczy sie, nie placze.. to mam czekac
podawac mu wode do picia i sama pic sok ze sliwek ktorego w uk znalezc nie moge wiec zajebista rada

aha dodam ze czopkow nie mam... wiec nie zapodam..
zaopatrze sie w polsce
gdzie lece juz we wtorek. jupi!!!!!!!
zmykam laseczki do jutra

lidziasc
Wodzu
Wodzu

06 gru 2007, 09:37

madziorka hihi, witaj :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
smutno tu bylo bez ciebie.
tesc napewno chce dobrze,ale rozumiem ze jak sie mieszka samemu a tu nagle ma sie goscia na dluzej to po pewnym czasie wszystko bokiem wychodzi.wiec dobrze ze juz wraca do domu :-)

co do kupki..no faktycznie strasznie to wyglada jak az 12 dni..ale skoro nic mu nie jest itd... i lekarka uspokaja.ale wiesz co ja bym zrobila?bylam temu przeciwna ale tesciowa ze szwagierka tak mi pokazaly i kilka razy zadzialalo...
a u was nie ma czopkow??

fajnie ze bedziesz w polsce :ico_brawa_01: jak dlugo??do swiat??
a do krkowa sie nie wybierasz?? :ico_oczko:
smarujesz koncowke termometra oliwka i wsadzasz do pupki.trzymasz chwilke potem jeszcze raz i tak ze 4x powinno go pobudzic i zrobic.

Awatar użytkownika
22540MONIKA
Wodzu
Wodzu

06 gru 2007, 09:53

No Kochane dziś mikołajki wiec chwalcie się co dostałyście od sowich mężczyzn...ja jak narazie nic :ico_placzek: pewnie byłam niegrzeczna :ico_puknij:

ja mojemu kupiłam wodę po goleniu i dwie pary fajnych bokserek super wyglada :ico_oczko:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2007, 12:34

lidzia slyszalam o tym sposobie.. ale ja sie tego boje hehe poza tym mam tylko termometr do ucha...
masuje mu brzuszek i robie rowerek itd nozkami a on sie smieje hehe

monika pewnie bylas niegrzeczna i swiety wpadnie do ciebie za rok hihi nie no zartuje hehe mikolajki trwaja caly dzien wiec wyczekuj
u nas jest tradycja ze podkladamy w nocy.. adamowi kupilam praktyczne prezenty, porzadne skarpetki i skorzany pasek hehe

ja dostalam sliczna pomaranczowa puszke z ciasteczkami i zestaw naturalnych kosmetykow do ciala hihi

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2007, 16:04

Cześć Dziewczynki!
Mnie Mikołaj przyniósł ból prawego cyca :ico_placzek: Wczoraj wieczorem mnie coś wzieło, okropnie się czułam. Tylko nie wiem, czy to od tej piersi czy jakieś choróbsko. Miałam iść na zakupy, ale siedzę w domu i mąż nic nie dostanie... Wczoraj zapłacił za auto 2100.........

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2007, 16:13

dziewczyny siedze na necie i szukam jakiegos wyjasnienia.. pocieszenia...

na stronie http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/1,7 ... 97942.html znalazlam taki tekst:

"Częstość niemowlęcych kupek jest bardzo różna.

Niektóre dzieci robią je po każdym karmieniu lub częściej. Ale są też dzieci, których organizm absorbuje niemal całe pobierane mleko, i te wypróżniają się raz na kilka dni, a czasem nawet dwa tygodnie. Dopóki kupki są miękkie i dziecko nie ma kłopotów z wypróżnieniem - nie ma zaparcia"

Dopóki dziecko dobrze je, dobrze przybiera na wadze, jest zdrowe i zadowolone, nie ma znaczenia, ile pieluch zabrudzi

i tego sie trzymam
lece pod prysznic i na zakupki
bo doły łąpie
paaaaaaaaaaaaaaa

kocura wspolczuje bolu!!!!!!!!!!!!!! mam nadzieje ze szybko przejdzie.trzymaj sie

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2007, 16:16

madziorka hihi, na moim wrześniowym wątku dziewczyna pisała, że podaje olej jakiś i kupka zaraz sie pojawia. Zapytałam jaki (bo dawno o tym pisała i nie pamiętam), napiszę Ci potem. Udanych zakupków! I nie wydaj całej kasy :-D

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2007, 16:20

dzieki kocura za rade. ciekawa jestem co to za olej.. hmm

lidziasc
Wodzu
Wodzu

06 gru 2007, 16:33

Obrazek

Obrazek