Awatar użytkownika
agi
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

06 gru 2007, 02:08

[size=150]Marzenko, ja tez dolaczam sie do zyczen, wszystkiego naj, naj, najlepszego, najslodszego, spelnienia absolutnie wszystkich marzen i snow[/size]

[ Dodano: 2007-12-06, 01:39 ]
Katrin, fajnie, ze zajrzalas. Myslalm co u Ciebie slychac,czy nic sie nie stalo( bo Ty porzadna, zagladasz tu niemal co dziennie, a przez kikla dni Cie nie bylo), a Ty masz urwanie kapelusza biedaku z ta kuchnia :ico_szoking:
Aleksandra, witaj :ico_papa:
Kari, duuuuuzo zdrowka dla Was!!!!!!!!
"
A co do okresu, to dostalam 8 tyg. po porodzie i z "chceniem" tez u mnie na bakier

Mroweczka, mikolajowo-ciasteczkowe fotki superowe

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa
Trzy tysiące lat minęło...

06 gru 2007, 10:11

witam z rana :-D
Kurcze ale ja stara jestem :ico_szoking: :-D 33 lata :ico_olaboga: :-D :-D
Kacpi zagilowany spi... starszaki w szkole to ja ide sobie dobra kawe zrobic i pojem serniczka a co !! :-D

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2007, 11:46

[size=150]M0rD3CzKa Kwiatów nie dam, mimo szczerych chęci. Lecz słowa, które zostaną w pamięci, życzę szczęścia, dużo radości i długiej szczęśliwej przyszłości. Niech los Tobie z oczu łez nie wyciśnie, niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie. Wszystko co piękne i wymarzone. W dniu Twych urodzin niech będzie spełnione[/size]. Obrazek

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 gru 2007, 12:09

[center]Obrazek

[size=200]Kochana Marzenko!

Takie to szczere, proste życzenia
Ci ofiaruję w dniu Twego urodzenia:
Wiele uśmiechów, a mało żałości,
Długich lat życia w szczęśliwości,
Dobrego zdrowia i pomyślności,
Jak najmniej smutków, dużo radości,
Dużo przygód, morza wrażeń,
Moc słodyczy, nic goryczy!
[/size][/center]

[ Dodano: 2007-12-06, 11:16 ]
A ponieważ wczoraj miałysmy nienajlepszy dzionek i nie mogłam wejść na TT :ico_placzek: więc niestety dopiero dzisiaj składamy z Vikulką

[center][size=150]WSZYSTKIEGO NAJ...
DUŻO ZABAWEK, POCIECHY Z RODZICÓW, BEZBOLESNIE WYCHODZACYCH ZĄBKÓW
DLA
ANTONIA
[/size]

:ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

A Vikulka jeszcze przesyła tysiąc
Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/
[/center]

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

06 gru 2007, 13:08

widze,ze Marzenka swietuje :-D

Sto lat,sto lat - splenienia marzen i 10 dodatkowych par rak dla ciebie kochana :ico_tort:

Wkelej zdjecia puki maly cicho siedzi a potem poczytam co naskrobalyscie :ico_oczko:

Obrazek

Obrazek

Fotosik sie sypnal wiec tylko te dwa :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

06 gru 2007, 15:39

:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: dziekuje serdecznie za zyczenia :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2007-12-06, 14:44 ]
iw_rybka, ale Jedrula urosl... :):`

fv f tjqksmnahj mn v - kacpi przesyla zaszyfrowana wiadomosc Julci :-D

caro

06 gru 2007, 15:52

Każdego roku o tej samej porze,
Każdy Ci życzy co tylko może,
I ja skorzystam z tej sposobności:
Zyczę ci szczęścia i sto lat radości;
To o czym marzysz by Ci się spełniło
I to co kochasz by twoje było!

Dla Kochaej Marzenki

:ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

[ Dodano: 2007-12-06, 14:55 ]
Trudno myśli ubrać w słowa,
oddać piórem życzeń kwiat...
Wyrzec to, co serce chowa...
Powiem krótko: Zyj sto lat!

:ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

dla Nicoli która ma dziś imieniny!

Awatar użytkownika
Kolka

06 gru 2007, 15:55

Ejo laski :-D
My tylko na chwilkę. Był Mikołaj dziś u Julci, przyniósł kilka drobiazgów, ta od razu wszystko do buzi :ico_olaboga:
No i doszła huśtawka :ico_brawa_01: Jejku, żebyście widziały ten zachwyt na jej buzi :ico_szoking: Jeszcze czegoś takiego nigdy nie widziałam. Teraz mam nowe zajęcie: bujać lalę :-D

Ona chwilowo się zdrzemnęła a ja lecę do sklepu. Kupić coś komuś? :-D A mnie Mikołaj ma głęboko w poważaniu. Nawet paczki zapałek nie dał :ico_placzek: :ico_placzek: A przecież grzeczna byłam, nonono mać! :-D

Julka tylko sie uśmiechnęła tajemniczo, kiedy jej przekazałam wiadomość od Kacpiego :ico_noniewiem:

Będę potem.

caro

06 gru 2007, 16:01

Ja poproszę małą piersiówkę Absolwenta, bo coś mnie znowu chandra bierze i jestem zła :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Do mnie też Mikołaj nie dojechał, chyba mu się koło od powozu urwało, albo renifer się nachlał, bo ja też grzeczna byłam! I po co mi to było, od dziś będe wredna :ico_oczko:

A tak poza tym dziewczyny: Czy wy nie macie litości???????????? Tyle naklikać wczoraj!!!!!!!!!! :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

Ja to już o tej porze smacznie spię i chyba długo się to nie zmieni :ico_placzek:

A co do seksu to u mnie jak u Mróweczkinic nie boli, ale chęci nie ma :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

I oczywiście nie pamiętam co miałam jeszcze napisać................

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa

06 gru 2007, 16:04

Moje dzieciaki tez dostaly jakies drobiazgi od mikolaja i sie ciesza :-D a ja dostalam prezent od mamy na urodziny a Mikolaj ma mnie tam gdzie Kolke :-D trudno..tez mu na imieniny prezentu nie dam ooo!! :-D

[ Dodano: 2007-12-06, 15:06 ]
caro pisze:A co do seksu to u mnie jak u Mróweczkinic nie boli, ale chęci nie ma
a u mnie checi by sie moze i znalazly :ico_wstydzioch: ale nie mam z kim sie sexowac :-D Tylko pewnie jakbym miala to by mi sie nie chcialo :ico_puknij: :-D

[ Dodano: 2007-12-06, 15:08 ]
ooooooooooooooooo wlasnie dostalam prezent ...od Mikolaja ...na urodziny :-D dzieci mi daly :ico_brawa_01: slicznego brążowego słonika :ico_brawa_01: az sie pochwale i fotke strzele :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”