Witam!
No wszyztskiego najj z okazji MikołaJEK!!!
nIE ZDĄZEwAM WSZYSTKIM NAPISAĆ, ALE TO CO NAJBARDZIEJ UTKWIŁO W PAMIĘCI , bo mam mało czasu. (ups, sptrka za capsa
A więc:
Kamilko, ja na NOC GOUE WRZATEK I ZALEWAM DO TERMOSU I PRZYGOTOWUJĘ JESZCZE ZIMNA PRZEGOTOWANĄ W DZBANKU. jAK MAŁA OBUDZI SIĘ, TO PRZYGOTOWUJĘ CIEPŁĄ NIEMAL LETNIA WODĘ (TO TAK NA CZUJA TA TEMPERATURA) (o matko przepraszam znowu się włączył..) szybko wsypuję mleko i mieszam, zajmuje mi to minutę, więc dziecko napewno się nie zaryczy!! Na początku jeszcze przygotowywała,m w małym kubeczku odmierzoną potrzebnq ilość melka, zeby juz nie mierzyć tlko od razu wsypać.
Co dotyczy mleka, to Wanesska jadła tylko Enafamil reszta pluła
królewskie podniebienie wrrr, a teraz dostaje Nutramigen (tez tej samej firmy co Enfamil, bo bebilonem pepti tez plułai marudziła
)
Smoczki i butelki. Ten link co podałaś , butelka jest jak najbardziej dobra. Trókprzepływowy, to smoczek nie z dziurką tylko otworkiem, przez który kaszka lekko idzie. Wanesska dostaje z trójprzepływowym kaszki i obiadki.
Co do wymiany smoczków, to ja mam te same od urodzenia. Kiedy małej xczas jest pić samo mleko, to podaję czasem nawet smoczek 1
Czasem te smoczki gotuję (co 2 tyg, mniej więcej) Butelki tez mam te same.
Kiedy karmić?? A zamiast kolejnego karmienia cycem. Rób tak samo jak robiłaś dając cyca :)
Madziorka Wanesska tez nie susa nózek
i czekam i czekam...
aha Astrid brawa dla Arusia za raczkowanie
Dobra lecę! Za 3 godziny wraca moje kochanie!