Natalko STO LATEK SZCZĘŚCIA NA URODZINKI!!! JESTEŚ WSANIAŁA!! ŻYCZYMI CI Z KORNELKIEM DUŻO ZDRÓWKA I RADOŚCI!!
Oj porobiło się że hej otóż powiedziałąm mu że nie będziemy suię więcej spotykać że nie chcę z nim nawet rozmawiać bo kłamie i nie dotrzymuje slowa, on że niby w czym mnie okłamał ale oki to jego ostatni sms i trzymajcie się ciepło... ale cholera następnego dnia tak mi czegoś (kogoś) brakowało ze napisałam smska ze wiem ze głupio robię ale piszę bo brakuje mi jego smsów i się chyba uzależniłam i moze zostaniemy kolegami od pisania;) on odpisał ze szkoda ze tylko od smsów się uzależnilam bo on od czegoś więcej i że z tym koleżeństwem był pierwszy i mam sprawdzić maila;) no powyjaśnialiśmy sobie wszystko i po 2 h miałąm kwiaty za wycieraczką auta na przeprosiny ... cholera no i nocką pojechaliśmy potańczyć dziewczynki ja już miałam taką ochotkę..
że po paru drinku wylądowaliśmy a hotelu
no i dalej mozecie sobie wyobrazić;)
(4razy) kurcze chyba n ie powinna takich rzeczy wypisywać na fotum co? mam nadzieję ze
as nie gorszę kochane
wczorj pojechaliśmy z Kornelkiem na herbatkę i mały go uwielbia mogę ich śmiało na pare min zostawić i bawią się przytulają Kornel ciagle za nim chdzi juz jak go zobaczył z daleka to rączki wyciagał.. ale to wcale nie jest takie dobre bo nasza znajomosć nie ma szans, korzystamy z tego ze narazie jest nam dobrze ale to na dłuższą mete ie wypali... bo J. nie jest dla mnie.. tylko choera czemu się w to pakuję???
buziole kurcze jak już taki romans opisuję to moze wkońcu ktoś tu zajrzy bo nam się wątek sypie...