kasia1983, ja na nieszczeście spie z moja to budze się co 2 może 3 godziny a pod ranem to nawet co godzine, koszmar, ale butlimoja nie weżmie za skarby, więc musze cierpliwie ją przyzwyczajać do spania samej i nawet nam się to udaje, czasem !!!
Pruedence, a nasza mała je po 2 łyżeczki soczku wyciśniętego ze startego jabłuszka, czasem zje bez niczego a czasem pluje dalej niż widzi, hihi.
Ale za to lubi płatki ryżowe z moim mlekiem bardzo tylko, że musi być bardzo rozrzedzone.
Yvone, ja nadal karmie piersią ijakoś nie widze problemów z zanikaniem, a karmie od ponad 20 dni płatkami ryżowymi.
Mała zaczeła się przekręcać na boczek swój prawy i nawet probuje uporczywie , przekręcić się na brzunio z plecyków ale nadal jej jakoś to nie idzie.
Dodatkowo wczoraj złapała za stópki , poraz pierwszy. hura !!!!!!!!
Na Mikołąka jedynie pasierbica dostała swoją ulubioną książke i już prawie ja przeczytała, nasz maluszek ma tyle, że naprawde nie mam co jej kupić, dodatkowo Gwiazdka się zbliża i już z przerażeniem na to patrze.
Malutka uwielbia gadać do siebie i do otoczenia no i uwielbia nasze i swoje paluszki !!!