Małgorzatka, u mnie się sprawdził termin z usg z 13 tygodnia ciąży. Wg @ Asia miała się urodzić 21 lutego a wg tego usg 10 i urodziła się 11.
kelly ja tez uważam, że wampirek wygląda rewelacyjnie, ze też tak mu te ząbki wyszły nie pokolei.
Chciałabym żeby moja Asia chociaż jeden ząbek miała, a tu nic. Zero.
A teraz co dziwnego nas wczoraj spotkało: Jechałam z Asią autobusem z centrum handlowego. Asię miałam w nosidełku więc w autobusie siedziała mi na kolanach. Na przeciwko nas siedziała dziewczyna, mniej więcej 26 lat i trzymała na kolanach siatke - reklamówke. Przez kilka przystanków Asia jej tą siatke tarmosiła i ciągnęła, a ona tylko do Asi się uśmiechała. Po czym nagle wyciągnęła z tej siatki ślicznego nowiutkiego z metką misia i dała Asi. Myślałam, że daje jej żeby jej pokazać. A ta dziewczyna nagle wstaje i idzie do drzwi wyjściowych autobusu. Ja mówię 'Asia, oddaj Pani misia', a dziewczyna na to: 'nie, nie' i wyszła. I tak oto Asia dostała słodziutkiego misia od zupełnie obcej osoby. Tak sobie myśle, że może to był prawdziwy św. Mikołaj? Przecież takie rzeczy na codzień się nie zdarzają. A misiu wygląda na drogiego. Do tego ta dziewczyna jechała z Centrum Handlowego i nie miała przy sobie żadnych innych zakupów więc troche mam wyrzuty sumienia, że może pół dnia szukała czegoś w sklepach i znalazła i podarowała to Asiuni.
Widać cuda czasem się zdarzają i są dobrzy ludzie na tym świecie.