RYBKA , MRÓWECZKA - piękne zdjęcia, ale mamy przystojniaków na naszym TT Fajoski ten strój Mikołaja, może na święta sprawię taki małemu fajną by miał pamiątkę , tylko czy kupię go w PL? DELICJA - proponuję zrobic tak z bałaganiarzami a jak nie poskutkuje to raz na zawsze i po problemie. KASIK - wspaniałe prezenty dostała Vici, i widać że bardzo zadowolona z podarunków.
No miała być imprezka z i , a tu Kwietniówek ni ma
No to popisałam muszę zamykać bo mały coś strasznie marudzi, chyba będzie cięzka noc. Jutro się odezwę. Dobranoc Kochane życzę miłych snów i spokojnej nocki Buziaki
A napisze wam jaki przebiegły jest mój mąż...
Zakupiłam mu prezent na Mikołaja i połozyłam pod poduszką. Koło pólnocy słysze jak wdrapuje się na łózko (śpi od ściany) i bęc na ten prezent. I słysze jak pod nosem sobie mamrocze, że to kurcze Mikołajki przecież. Za chwilę zdrapuje się z tego łóżka i schodzi na ół. Koło 140 w nocy słysze klapnięcie drzwi wejściowych do domu nasłuchuje wystrachana co to a to mój mężuś pojechał do Asy (supermarketu) zakupic mi prezent na Mikołaja
A rano udawał, że prezent miał od poczatku w bagażniku w samochodzie tylko zapomniał wyjąć I kto by mu uwierzył...
pooglądałam sobie wózeczki na allegro, bo myślę około lutego cos zakupić, jakąś fajną spaceróweczkę, i tanią stosunkowo. mój planuję sprzedać, bo mnie denerwuje
spodobało mi się coś takiego http://allegro.pl/item279972617_nowy_ba ... enie_.html
co o nim sądzicie???