Ja dopiero wstalam, oczywiscie bylo mleczko o 6.30 ale potem jeszcze bylo lulu

Zaraz smigam na wyprzedaz butow zimowych, mam nadzieje na jakies skorkowe wysokie kozaczki, bo kupilam jakies za przeproszeniem g**no i nie da rady w tym chodzic dluzej niz godzine.... :-(
Eve, tak myslalam ze chcesz miec na wszelki wypadek, i to dobry pomysl, ja tez przeciez mam, zawsze, bo nigdy nie wiadomo.
Ewasiek, po szczepieniu to ja Cie doskonale rozumiem, sama tak robilam jak zuzia byla mala, bo nie wiem czemu ale wizja goraczki u takiego malenstwa mnie przeraza
Nell bedzie miala pierwsze szczepienia w styczniu (no comments :-((( ) wiec tez jej pewnie na noc podam troszke paracetamolu. Mysle ze nie zaszkodzi a ja bede spac spokojnie. poza tym slyszalam ze paracetamol ma tez dzialanie lekko uspakajajace wiec nawet jak dziecko nie ma wyskoiej goraczki, ale jest rozdraznione przed noca i duzo placze to warto wtedy podac wlasnie.
dziewczyny, co warto miec w domu na przeziebienie dla takiego maluszka. Czy wasze dzieci cos braly? Jesli tak to w jakich dawkach... Chodzi mi np o Cebion, Calcium w syropku czy cos na kaszel. Moze sie wymienimy dosw. zeby w razie czego wiedziec....
Ja np wiem ze takim maluszkom mozna dawac syropek na kaszel Drosetux (homeopatyczny), tylko nie pamietam dawkowania, ale moze gdzies znajde na jakiejs kateczcie w apteczce.
Eve, widzialam wczoraj na Allegro tez sliczne spiworki, co prawda po 99 zl, ale takie ze mozna zrobic do fotelika, oraz do spacerowki, i jest na owczej welnie, nie wiem czy widzialas... wedlug mnie bomba, szczegolnie jesli chodzi o ta opcje do fotelika. Co sadzisz?
[ Dodano: 2007-12-08, 10:50 ]
sorki, za bledy ale sie spieszylam...... :-(