, niby tak, ale ona jest coraz bezczelniejsza. Musi chyba poznac granice do ktorych wolno jej sie posunac. Wiesz, siniaki na rekach...to jest niedopuszczalne i do tego Antos, ktorry uczestniczyl w tym zajsciu.to ciagle i na zawsze jest matka mojego meza chyba nie mam prawa byc taka radykalna
Zabawki fajne pokupowalyscie dziewczynyale powiedzcie mi tak szczerze...
kto sie bardziej z nich cieszy ..dzieci czy Wy??
![]()
![]()
![]()
Mysle ze narazie nasze maluchy sa w takim wielku ze bez roznicy im czy cos dostana i co dostanatak samo zadowola sie z pluszaka jak z drogiego ferrari np
chociaz nie powiem ...fajne autko
Moj Kacpi niestety nie dostal takich drogich zabawek na mikolaja... dostal pieska za ...cale 4 zlale cieszy sie bo mozna mu obgryzac uszy i fajnie gra
Nie wiem, co mam na to odpowiedzieć dziewczynyA zabawki no cóż... jakieś tam dzieci jednak muszą mieć, coby dać odetchnąć rodzicom. W każdym razie ja poprzestanę na niezbędnym minimum, zresztą nie mam wyjścia, bo tak jak pisałyście... mam polskie zarobki i to tylko jedna osoba je zarabia. Póki co Julce nie zależy na tym, ma być lekkie, kolorowe, świecić i grać. I rybka jej czy za 150 zł, czy za 4W zasadzie to zabolały mnie wasze komentarze... Nie rozumiem wogóle skąd taka wasza reakcja
![]()
![]()
W żadnym momencie nie chwaliłam się tutaj jak to drogie zabawki kupuję mojemu dziecku ani nie wspominałam o ceniePodzieliłam się tylko z moimi kolezankami (jak mniemałam) radością jaką sprawiło mi obdarowywanie mojego dziecka oraz zabawa w pierwszego w Viki zyciu Mikołaja. I tyle! Nic więcej!!!
[ Dodano: 2007-12-07, 22:29 ]
W każdym razie życzę Wam wszystkim miłego i udanego weekendu...
Odezwę się po powrocie z Pl, czyli w okolicach środy
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość