katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

08 gru 2007, 12:54

M0rD3CzKa, ja na Twoim miejscu po godzinie 14 pojechalabym do dzieciecego szpitala dyzurujacego-musza Ci pomoc

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

08 gru 2007, 13:33

katrin, ja chyba jestem nie w temcie - nie wiem o co bylas zla na tesciowa - ale po tym co napisalas to chyba zaraz ruszam na Kolbaskowo i zatluke ta wredna suke :ico_zly:
Przepraszam za przeklenstwo ale sie wscieklam :ico_zly:

M0rD3CzKa, dobrze,ze nie kupisz bo to bez sensu - a jezdzik fajowy :ico_brawa_01:
Co do Kacperkowego kataru i kaszlu - to moze faktycznie od zebow? Andrzejek mial jeden dzien lania litrami z noska a na drugi ozdrowialy :ico_szoking:

Na kaszel polecam Eurespal ( pamietam,ze byl dosc drogi o 20 zl i chyba na recepte :ico_olaboga: ) -ale jest rewelacyjny na kaszel zwykly i alergiczny.Pamietam,ze Kolka tez o nim pisala. Jedruli dobrze robila tez ta masc rozgrzewajaca Pulmex Baby ( ok 11 zl )

kasi.k - fajny sposob zeby Viki uczyc dwoch jezykow na raz :ico_brawa_01:
No i nie wiem o co chodzi z ta policja i centrum pomocy ofiarom przestepstw????? To chyba jakas sprawa z tgo okresu co nie mialam interentu,co???

No i nic nie pamietam wiecej - tak mnie wsciekla ta tesciowa Katrin :ico_placzek:

A Andrzejek rano pogodny i nic wiecej w pieluszce nie bylo.Mam nadzieje,ze ta krew to jakis wyjatkowy przypadek.Boje sie jeszcze co zobacze jak bedzie kupka ale nie nakrecam sie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Kolka
Trzy tysiące lat minęło...

08 gru 2007, 14:52

Jedruli dobrze robila tez ta masc rozgrzewajaca Pulmex Baby ( ok 11 zl )
Julce też :-D
i tantum verde do gardła, chociaż ina tyle tego miała, że już sama nie wiem co pomogło

Awatar użytkownika
agi
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

08 gru 2007, 15:20

Ja tylko z rana , na chwileczke, bo M ma dzisiaj wolne :-D , razem w domu przez 2 dni-to lubie :-D
M0rD3CzKa, jezdzik superowy!!!, a katarek moze przez zebiska :ico_noniewiem: . W kazdym razie lepiej sprawdzic, moze tak jak radzi Katrin, popoludniu do szpitala. Zdrowka zyczymy i fluidki przesylamy><<><><><><><>><>><><><><>>>><>><>><>>>><><><>>>.

Wszystkim zycze milego wypoczynku, gosci tylko tych chcianych i wyczekiwanych, a tym niechcianym niech cos waznego przeszkodzi w nawiedzaniu Was!

Awatar użytkownika
Kolka

08 gru 2007, 16:05

a tym niechcianym niech cos waznego przeszkodzi w nawiedzaniu Was!
oby Agi, oby :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

caro

08 gru 2007, 16:10

Mordko kurcze biedny Kacperek, ale go dopadło :ico_zly: :ico_zly: ,może faktycznie to od zębów, człowiek już różnie może myśleć, a 6 na raz to już słyszałam że może wychodzić :ico_olaboga: :ico_olaboga: , idż lepiej do innego lekarza

a to prezent od tatusia :ico_oczko:

Obrazek

[ Dodano: 2007-12-08, 17:48 ]
A co tu taka cisza......................... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Kolka

08 gru 2007, 20:25

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek- koszulka nocna :-)
Obrazek. i niezmienna mina na huśtawce :ico_haha_02:
W kąpieli... woła tatę i radość na widok butli na którymś z tych...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A w ogóle jestem zmęczona tymi gośćmi, boli mnie głowa, normalnie szok. i jeszcze ubzdurali sobie robić Sylwestra u mnie, nie pytając mnie o zdanie, ale u nas najlepsze warunki są... brutalnie rozwiałam ich nadzieję :ico_oczko: Ale to i tak wszystko pikuś w porównaniu z teściową katrin :ico_szoking: :ico_szoking: Te babę powinno się izolowac od społeczeństwa :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Blanka26

08 gru 2007, 23:01

witajcie wieczorową porą :ico_haha_02: ale widzę, że chyba ja tylko jestem :(
Oleńka ma katarek :ico_placzek: nie wiem czy to przeziębienie, czy to marsz alergiczny :ico_placzek: leje jej się z noska :ico_placzek:
dynia chyba się przyjęła,
tyle u nas nowości, idę was poczytać

Awatar użytkownika
Kolka

08 gru 2007, 23:22

delicja, cześć :-D Chyba same tu jesteśmy :( Ojejku mało alergii Olci to jeszcze ten katar :ico_olaboga:

Caro
, prezencik superowy, ja kiedyś tez zastanawiałam się nad czymś takim, ale potem jakoś rozeszło sie po kościach

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

08 gru 2007, 23:27

katrin taka tesciowa to na odstrzał-ja to narwana jestem pewnie bym przyfasoliła-podła jędza!!! :ico_zly:
A co do karmienia to ja tez mialam przyjemnosc karmic Mikołaja ,ale zeby On siwety był to ja bym niepowiedziała!!! :-D

Syla u nas tez tylko 2 jedynkii dalej nic niewidac :ico_noniewiem:

Kolka super Juleczka miny strzela :ico_brawa_01: Śliczna :ico_brawa_01: a co Ona ma taka plamke na brzuszku??znamie??

caro super Oskarek i super prezent :ico_brawa_01:

Mordeczka zdrowka dla Kacpiego!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2007-12-08, 22:31 ]
Delicja to jeszcze dyni niechwalimy-dopiero jak bedzie na 100%!!!

Eryk tez charczy strasznie i cos sie budzi czasem a rano to juz niedaje pospac tylko skacze po głowach!!! :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-12-08, 22:34 ]
katrin widze Mikołajek-Antonio pomaranczowy nosek ma :-D -marcheweczka sie klania jak i u nas :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”